Wist u dat

Rode peper een belangrijk bestandsdeel is van de Capsinol formule!

Rode Peper

Meer weten over de succesvolle Capsinol formule? 

Lees meer

Jarenlang verstopte neus

Jarenlang verstopte neus

Geschreven door: Robert
19 februari 2016

 

Jaren last van verstopte neus, nu gebruik ik Capsinol

 

Ik gebruik al enige jaren Capsinol naar volle tevredenheid. Ik heb jaren last gehad van regelmatig verstopte neus. Het was een proces wat in de loop der jaren steeds erger werd. Het eerste middel dat ik ging gebruiken was de meest gangbare neusspray met xylometazoline. Een middel wat het slijmvlies doet slinken. Dit gaf een enorme “opluchting”, kon vrij ademen. Echter na enige uren nam de werking af waardoor ik genoodzaakt was de spray gemiddeld 3 keer per dag te gebruiken om vrij te kunnen ademen. Daar ik wist dat dit middel ‘verslavend’ werkte gebruikte ik het niet langer dan 10 dagen achtereen. In de rustperiode van meestal twee weken heb ik diverse andere neussprays geprobeerd; zonder bevredigend resultaat. Ik gebruikte o.a. zoutoplossing zonder en met toevoeging, diverse homeopathische neussprays (o.a. dr Vogel)
 

Op gegeven moment kreeg ik binnen korte tijd twee keer middenoor ontsteking waardoor ik bij een KNO(keel-neus en oor) arts onder behandeling kwam. Deze arts liet allergietest doen en ik bleek allergisch te zijn voor huisstof/mijt. Dit werd behandeld met corticosteroïdenspray waardoor de klachten geheel verdwenen. Gedurende 3 maanden heb ik deze spray gebruikt.


Na het stoppen van deze medicijnen kwamen de klachten terug. Omdat ik droge slijmvliezen kreeg van dit medicament en mijn arts vertelde dat ook bij dit middel gewenning kon optreden ging ik op zoek naar iets anders. Zo kwam ik op internet Capsinol (peperspray!) tegen en de ervaringen die ik daar las maakte mij nieuwgierig. Ik heb meteen een bestelling geplaatst voor Capsinol Originele formule. Na enige dagen gebruik was ik ook overtuigd van de werking. Het fijne van Capsinol is dat het niet verslavend is en voor lange tijd gebruikt kan worden.


Nu gebruik ik Capsinol 2 keer per dag en in pollen seizoen (in de tussentijd ook pollenallergie ontwikkeld) vaak 3 keer per dag. Als ik stop met het gebruiken nemen de klachten vrij snel weer toe. Ik ben intussen gewend aan de prikkelende sensatie kort na het sprayen.


Ik ben op zoek gegaan naar aanbiedingen bij diverse internet drogisterijen maar kwam altijd weer uit bij de website van Capsinol voor de voordeligste koop. (Wat kan internet toch een mooi medium zijn).


Mijn bestellingen voor Capsinol plaats ik nog regelmatig bij Capsinol.com/nl die mijn bestelling gratis opsturen bij een bestelling van 3 of meer flesjes. Ik heb mijn bestelling dan meestal binnen twee dagen binnen.


Capsinol heeft voor mij het leven een stuk aangenamer gemaakt!


Ik heb intussen regelmatig mijn ervaring met Capsinol met familie en vrienden gedeeld. Ik zou dan ook iedereen die dit soort neusklachten heeft het advies geven Capsinol te proberen en zelf overtuigd te raken van het verbluffende resultaat. Ik ben de firma Rehocare BV dan ook dankbaar voor hun top product.

Ook las ik dat er in ziekenhuizen capsaicinetherapie* wordt gedaan en ik wil nog verder informeren of deze therapie nog meerwaarde voor mij heeft.

 

* Capsaïcine is de hete stof uit de rode peper, de belangrijkste werkzame stof in Capsinol neusspray. In het ziekenhuis is een behandeling waarbij (onder verdoving) een vele malen hogere concentratie capsaicine in de neus wordt gespoten. <Toelichting Capsinol>

 

Er zijn geen producten in deze categorie.