Chronische neusklachten

Capsinol neusspray is vooral effectief bij chronische neusklachten. De formules helpen om vrijer door de neus te ademen en geven verlichting bij verstopte holtes en druk in het voorhoofd. Daarnaast heeft de Milde Formule een verzachtende werking wanneer u last heeft van hooikoorts.

De Capsinol formules kunnen in tegenstelling tot vele andere neussprays langdurig gebruikt worden. Er treedt geen verslavingseffect. Het is een geheel natuurlijke neusspray die niet schadelijk is voor neus.

Verstopte neus

Een verstopte neus, bijna iedereen heeft er wel eens last van. Meestal komt dit voort uit een opgelopen verkoudheid. Verkoudheid is een virus die vooral in de herfst en wintermaanden actief zichtbaar is. Een dergelijke verkoudheid gaat vaak vanzelf weer over en de neus komt weer vrij.

Er zijn ook vele andere redenen waardoor de neus dicht kan gaan zitten, die niets met het verkoudheidsvirus te maken hebben. Denk aan allergische reacties op dierenharen, stof en pollen.
Naast de allergische neusklachten kan er ook sprake zijn van een overgevoeligheid voor stofjes van buitenaf zonder dat hier sprake is van een allergie achtergrond. Vooral hierbij kan Capsinol neusspray echt een oplossing bieden >>

Loopneus

Een loopneus is heel vervelend, het snot blijft dan maar komen en loopt vanzelf je neus uit. Naast het eigen ongemak is het ook vervelend dat je omgeving naar je gesnif en gesnuif mag luisteren.

Een loopneus kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan een verkoudheid, allergie en ook overgevoeligheid van de neusslijmvliezen op bepaalde stofjes in de lucht. Meestal gaat een loopneus na verloop vanzelf weer over, maar er zijn ook mensen die chronisch last hebben van een loopneus. Vooral bij oudere mensen komt dit probleem vaker voor.

Chronische loopneus

De meeste neusklachten gaan naar verloop van tijd weer vanzelf over, maar er zijn ook mensen die chronisch last hebben van een loopneus. Hiervoor kan Capsinol neusspray mogelijk een goede en effectieve oplossing bieden. De rode peper (capsaïcine) in de neusspray remt het over-actieve zenuwstel en zorgt ervoor dat de slijm/snotproductie weer terug gaat naar de normale hoeveelheid.

Bovendien zorgt de capsaïcine ervoor dat uw neus minder gevoelig wordt voor stoffen van buitenaf waardoor u dus ook minder snel neusklachten krijgt. Dit effect kan zelf wel tot een jaar na behandeling aanhouden. Capsinol neusspray kan langdurig achter elkaar gebruikt worden, de peper is niet schadelijk voor de neus. Zo kunt u mogelijk weer snuit- of snuifloos door het leven!

Neussprayverslaving

Capsinol neusspray kan u helpen om van uw neussprayverslaving af te komen. De meeste (niet-natuurlijke) neussprays kunnen maar ongeveer een week gebruikt worden. Bij langer gebruik kan de neus verslaafd raken aan de stof xylometazoline. Capsinol neusspray kan in het dit geval mogelijk een oplossing bieden >>

Onze producten