Chronische neusklachten

Capsinol neusspray is vooral effectief bij chronische neusklachten. De formules helpen om vrijer door de neus te ademen en geven verlichting bij verstopte holtes en druk in het voorhoofd. Daarnaast heeft de Milde Formule een verzachtende werking wanneer u last heeft van hooikoorts.

De Capsinol formules kunnen in tegenstelling tot vele andere neussprays langdurig gebruikt worden. Er treedt geen verslavingseffect. Het is een geheel natuurlijke neusspray die niet schadelijk is voor neus.

Wil je meer weten over de werking van Capsinol het effect van de rode peper (capsaïcine)?
Zie: Zo werkt het >>

Verstopte neus

Een verstopte neus, bijna iedereen heeft er wel eens last van. Meestal komt dit voort uit een opgelopen verkoudheid. Verkoudheid is een virus die vooral in de herfst en wintermaanden actief zichtbaar is. Een dergelijke verkoudheid gaat vaak vanzelf weer over en de neus komt weer vrij.

Er zijn ook vele andere redenen waardoor de neus dicht kan gaan zitten, die niets met het verkoudheidsvirus te maken hebben. Denk aan allergische reacties op dierenharen, stof en pollen.
Naast de allergische neusklachten kan er ook sprake zijn van een overgevoeligheid voor stofjes van buitenaf zonder dat hier sprake is van een allergie achtergrond. Vooral hierbij kan Capsinol neusspray echt een oplossing bieden. Lees meer >>

Loopneus

Een loopneus is heel vervelend. Wanneer de neus teveel slijm aanmaakt kan daarbij ook extra vocht vrijkomen. Dit vocht loopt snel de neus uit; daarom de term ‘loopneus’. Naast het eigen ongemak is het ook vervelend dat je omgeving naar je gesnif en gesnuif mag luisteren.

Een loopneus kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan een verkoudheid, allergie en ook overgevoeligheid van de neusslijmvliezen op bepaalde stofjes in de lucht. Meestal gaat een loopneus na verloop vanzelf weer over, maar er zijn ook mensen die chronisch last hebben van een loopneus. Vooral bij oudere mensen komt dit probleem vaker voor.

Hiervoor kan Capsinol neusspray mogelijk een goede en effectieve oplossing bieden. De rode peper (capsaïcine) in de neusspray remt het over-actieve zenuwstelsel en zorgt ervoor dat de vochtproductie weer terug gaat naar het normale niveau.

Neussprayverslaving

Capsinol neusspray kan u helpen om van uw neussprayverslaving af te komen. De meeste (niet-natuurlijke) neussprays kunnen maar ongeveer een week gebruikt worden. Bij langer gebruik kan de neus verslaafd raken aan de stof xylometazoline. Capsinol neusspray kan in het dit geval mogelijk een oplossing bieden >>

Onze producten

Beoordeling 4.60 uit 5
9,60
Beoordeling 4.75 uit 5
9,60