Nieuw: Capsinol Hooikoorts Neusspray & Capsinol Neusolie

Nieuw: Capsinol Hooikoorts Neusspray & Capsinol Neusolie

De nieuwste producten Capsinol Hooikoorts Neusspray & Capsinol Neusolie gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zeer effectief en mild in gebruik (niet pittig).

Capsinol Hooikoorts neusspray

Capsinol Hooikoorts neusspray is een milde en effectieve neusspray, die overgevoeligheidsverschijnselen vermindert en verstopte neus voorkomt door verkoudheid, allergie en hooikoorts. De zachte zonnebloemolie en frisse eucalyptusolie zorgen voor een beschermend laagje, waardoor pollen niet op het neusslijmvlies terecht kunnen komen. De formule met o.a. xylitol en een vleugje rode peper versterkt het neusslijmvlies op natuurlijke wijze.

Normaal € 12,49 – Nu introductieaanbieding € 9,99 
Actie geldig tot 20 november 2020

Capsinol Neusolie

Capsinol neusolie is een natuurlijke zachte olie die droog en geïrriteerd neusslijmvlies voorkomt en behandelt. De kokosolie werkt als een barrière, om het uitdrogen van het neusslijmvlies tegen te gaan. Met een vleugje rode peper om het neusslijmvlies te versterken. Een fijn product voor een optimale vochtbalans en weerstand in de neusgangen, zeker nu we het seizoen in gaan waar we te maken krijgen met droge lucht door ventilatie en verwarming, of te maken krijgen met geïrriteerd neusslijmvlies door verkoudheid.

Normaal € 12,49 – Nu introductieaanbieding € 9,99 
Actie geldig tot 20 november 2020

Zoals het gehele assortiment van Capsinol, zijn deze producten geheel natuurlijk en kunnen langdurig worden gebruikt. Beide producten zijn niet pittig en heel zacht in gebruikt.

 

 

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − een =