Welke Capsinol Formule past bij u

Het is geen exacte wetenschap, elk mens en elke neus reageert weer anders. Wat de één qua peper veel te heftig vindt, vindt de ander prima te doen. Probeer voor u zelf een inschatting te maken van wat u qua pittigheid (vergelijk het met eten) kunt hebben. De beste vergelijking voor het hete gevoel van de peper, is als net iets te veel wasabi mayonaise. Even schrikken en slikken, mogelijk tranen in de ogen, maar het verdwijnt ook snel weer.

Om u toch een beetje op weg helpen met de keuze, nog een toelichting per formule.

Originele Formule:
Dit is een zeer effectieve formule en sterk aan te bevelen bij chronische verkoudheid, loopneus of andere neusklachten. Deze formule is wel echt erg pittig. Als je daar goed tegen kan, dan is deze formule de beste keuze. Voor een beginnende gebruiker raden we vaak aan om met de Milde Formule te beginnen.

Milde Formule: 
Dus bij twijfel, start dan met de Milde Formule. Deze is ook pittig, maar minder heftig. Het geeft u de gelegenheid om aan het hete gevoel van de peper te wennen. Heeft u last van hooikoorts, kies dan ook deze formule. De toevoeging van Feverfew (Moederkruid) zou een gunstig effect hebben op hooikoorts klachten. Deze formule is niet geschikt voor zwangere vrouwen (door de toevoeging van de Feverfew).

Extra Strong:
Deze formule raden we alleen aan voor geoefende Capsinol gebruikers. Gebruik deze formule niet wanneer u Capsinol voor het eerst gaat proberen. De concentratie capsaïcine is in de Extra Strong erg hoog. We hebben deze formule ontwikkeld voor klanten waarbij naar verloop van tijd gewenning is opgetreden.


Alle formules zijn 100% natuurlijk en langdurig achter elkaar te gebruiken zonder schade aan te brengen aan de neus. Capsinol werkt niet voor iedereen. Niet elke neus reageert op de peper. Geef het in ieder geval wel 2 weken de kans. Lees meer hierover: Zo werkt het

Voor welke klachten is Capsinol effectief

Chronisch verkouden en voorhoofdsholteontsteking

Onze producten

Beoordeling 4.60 uit 5
10,60
Beoordeling 4.80 uit 5
10,60
Beoordeling 5.00 uit 5
11,45