Welke Capsinol Formule past bij jou

Dat is niet exact te zeggen. Elk mens en elke neus reageert anders. Wat de één qua peper veel te heftig vindt, kan de ander prima hebben. Net zoals bij pittig eten. Je kan zelf het beste inschatten of je van pittigheid houdt of niet. Daar kan je ook je keuze op baseren. De beste vergelijking voor het hete gevoel van de peper is alsof je net teveel wasabi mayonaise eet. Even schrikken en slikken, mogelijk tranen in de ogen, maar het verdwijnt ook snel weer.

Om je toch te helpen met de keuze vind je hieronder een toelichting bij elke formule.

Originele Formule:
Dit is een zeer effectieve formule en sterk aan te bevelen bij chronische verkoudheid, loopneus of andere neusklachten. Deze formule is wel echt  pittig. Als je daar goed tegen kan, dan is deze formule de beste keuze. Voor een beginnende gebruiker raden we vaak aan om met de Milde Formule te beginnen.

Milde Formule: 
Weet je niet zeker of je gelijk zo pittig wilt? Start dan met de Milde Formule. Deze is ook pittig maar minder heftig. Het geeft je de gelegenheid om aan het hete gevoel van de peper te wennen. Als je last van hooikoorts hebt, kies dan ook deze formule. De toevoeging van Feverfew (Moederkruid) zou een gunstig effect hebben op hooikoorts klachten. Let op: deze formule is niet geschikt voor zwangere vrouwen (door de toevoeging van de Feverfew).

Extra Strong:
Deze formule raden we alleen aan voor geoefende Capsinol gebruikers. Gebruik deze formule niet wanneer je Capsinol voor het eerst gaat proberen. De concentratie capsaïcine is in de Extra Strong erg hoog. We hebben deze formule ontwikkeld voor klanten waarbij naar verloop van tijd gewenning is opgetreden.


Alle formules zijn 100% natuurlijk. Capsinol is langdurig achter elkaar te gebruiken zonder schade aan te brengen aan de neus. Capsinol werkt niet voor iedereen. Niet elke neus reageert op de peper. Geef het in ieder geval wel 2 weken de kans. Lees meer hierover: Zo werkt het

Voor welke klachten is Capsinol effectief

Chronisch verkouden en voorhoofdsholteontsteking

Onze producten

10,60
10,60
11,45