Welke Capsinol Formule past bij jou

Welke formule het meest geschikt is, is niet exact te zeggen. In principe geldt; hoe sterker, hoe effectiever, maar niet iedereen heeft de sterkste nodig of vindt dat prettig. Elk mens en elke neus reageert anders. Wat de één qua peper veel te heftig vindt, kan de ander prima hebben. Net zoals bij pittig eten. Je kan zelf het beste inschatten of je van pittigheid houdt of niet. Daar kan je ook je keuze op baseren. De beste vergelijking voor het hete gevoel van de peper is alsof je net teveel wasabi mayonaise eet. Even schrikken en slikken, mogelijk tranen in de ogen, maar het verdwijnt ook snel weer.

Om je toch te helpen met de keuze vind je hieronder een toelichting bij elke formule.

Milde Formule: 
Zie je wat op tegen het gevoel van de peper, start dan met de Milde Formule. Deze is komt ook goed binnen, maar minder heftig dan de ander twee formules en het gevoel duurt korter. Het geeft je de gelegenheid om aan het hete gevoel van de peper te wennen. Door de toevoeging van Feverfew (Moederkruid) is deze formule niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Originele Formule:
Dit is de meest populaire Capsinol formule. De Originele Formule is pittig, maar dat gevoel went. De meeste mensen vinden deze prettig in gebruik en zijn blij met de neusspray. Twijfel je nog over hoe het pittige voelt, dan raden we je aan om met de Milde Formule te beginnen. Maakt de pittigheid je niet uit, start dan met deze formule.

Extra Strong:
Deze formule raden we aan voor geoefende Capsinol gebruikers. De concentratie capsaïcine is in de Extra Strong erg hoog. We hebben deze formule ontwikkeld voor klanten die een hogere dosering van de capsaïcine op prijs stellen.

 

Opmerking:
Is je neus heel gevoelig, doet die snel pijn en/of kan je niet tegen pittig, dan is Capsinol waarschijnlijk geen geschikte oplossing voor jou.

 


Alle formules zijn 100% natuurlijk. Capsinol is langdurig achter elkaar te gebruiken zonder schade aan te brengen aan de neus. Capsinol is niet voor iedereen geschikt. Niet elke neus reageert op de peper. Geef het in ieder geval wel 2 weken (1 flesje) de kans. Spray niet te zuinig.

Chronisch verkouden en voorhoofdsholteontsteking

Onze producten