Vind jij het leuk om een filmpje van jezelf te (laten) maken terwijl je Capsinol neusspray uitprobeert? Of ken je Capsinol al en wil je er wel iets op video over vertellen? Laat het ons weten!

Wij sturen jou een gratis flesje Capsinol naar keuze op. In ruil daarvoor mail je ons een filmpje waarop je Capsinol gebruikt en er iets over vertelt. Dus hoe je het ervaart en wat het voor je doet.

Eerste keer Capsinol?
De eerste keer kan even schrikken zijn en soms duurt het wat langer voordat Capsinol echt goed werkt. Voor de test vragen we je daarom in ieder geval na een 5-7 dagen gebruik pas de video op te nemen. Het is ook leuk om de allereerste keer dat je Capsinol gebruikt op te nemen, maar daar ben je vrij in.

Al ervaren?
Ervaren Capsinol gebruikers kunnen uiteraard direct het filmpje opnemen en insturen.

Heb je interesse?
Stuur ons dan een e-mail: [email protected]

Laat ons in de mail weten voor welke klachten je Capsinol neusspray gebruikt of wilt testen.
En bevestig ons dat je ook echt een filmpje met Capsinol opneemt die we van je gaan ontvangen (via de e-mail).

Heb je nog een flesje staan, dan kan je natuurlijk ook direct het filmpje opnemen en naar ons toesturen. Mail ons dan ook je adres voor het gratis flesje Capsinol (naar keuze).

Let op: Met het toesturen van het filmpje geef je ons toestemming deze te gebruiken op social media. Doe dus alleen mee als je het leuk vindt om jezelf terug te zien online.

Zoveel mogelijk
We willen graag zoveel mogelijk filmpjes. Mochten we twijfelen of het voor jouw klachten zinvol is om Capsinol te testen, dan laten we dat weten. We behouden het recht om mensen uit te sluiten van deelname. We zullen elke mail persoonlijk beantwoorden.

We zien je e-mail en filmpje graag tegemoet!

Mail naar: [email protected]
tav: Barbara