Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Vorig jaar hebben we besloten om onze glazen flesjes te vervangen door plastic, om zo de kans op breuk te verkleinen en kostenstijgingen te beperken. Dit stelde ons in staat om de prijzen gelijk te houden. Toch zijn we al snel tot de conclusie gekomen dat glas beter past bij onze missie en onze waarden.

Glas past bij onze filosofie 

Glas sluit beter aan bij onze filosofie om de kracht van natuurlijke ingrediënten en milieuvriendelijke producten te benutten in de meest pure vorm. Glas is een inert* materiaal dat de kwaliteit en werking van onze natuurlijke ingrediënten optimaal behoudt. Daarom zullen we de plastic flesjes geleidelijk uit faseren.

De overgang naar glas hebben we in gang gezet. De Originele Formule is inmiddels weer verkrijgbaar in een glas, en binnenkort volgen de Extra Strong en de Milde Formule.

Voor de Hooikoorts Formule hebben we ervoor gekozen nu nog in plastic te leveren. Deze spray wordt vaak door kinderen gebruikt en plastic is voor hen veiliger in gebruik.

We hopen op jullie begrip voor deze verandering en vertrouwen erop dat jullie deze stap waarderen.

Met vriendelijke groet,
Team Capsinol

 

* Glas is inert, wat betekent dat het niet reageert met de inhoud. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke ingrediënten in onze neussprays hun kwaliteit en werking.

Lees meer over onze producten!