Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Gedurende 30 jaar heb ik praktisch alle geprobeerd om weer beter te kunnen ademen. Toen ik Capsinol ontdekte voelde dit als een openbaring voor mij!

Mijn naam is Jean Pierre en Capsinol Neusolie helpt mij bij een droge neus en het verbeteren van mijn neushygiëne waardoor ik weer vrijer kan ademen.

30 jaar geleden onderging ik een operatie aan 2 neusschelpen in het linker neusgat. Hierbij hebben ze 70% van het neusslijmvlies verwijderd. Van deze operatie heb ik altijd spijt gehad wat te wijten was aan neuspoliepen die me veel luchtweg-ongemak hebben bezorgd. Dit had anders opgelost kunnen worden, maar mijn KNO-arts besliste toen helaas anders.

Gedurende deze 30 jaar heb ik praktisch alles geprobeerd om weer beter te kunnen ademen: corticosteroïden, neusspoelingen, spabehandelingen, allerlei soorten sprays, enz. Dit heeft me steeds maar een korte tijd verlichting gebracht.

Een openbaring
2 Jaar geleden ontdekte ik Capsinol producten op internet. Het was een openbaring voor mij! Ik heb chronische vasomotorische rhinitis waar ik al jaren last van heb. Nadat ik de originele Capsinol-formule met capsaïcine had geprobeerd, voelde ik na een week een duidelijke verbetering! Dus nam ik het dagelijks. Het helpt me veel bij een droge neus en met mijn neushygiëne.

Capsinol Neusolie
Sinds kort is mijn neushygiëne nog meer verbeterd met de Neusolie van Capsinol.

Deze olie is subtiel gedoseerd en het verzorgt mijn beschadigde slijmvliezen perfect. Door het samen met de originele Capsinol-formule te gebruiken heb ik geen chemische medicijnen meer nodig, die schadelijke bijwerking en hebben voor onze gezondheid.

De droge neus
Als je neus erg droog is, denk je aan vaak aan hydrateren, maar juist de olie is gunstiger voor mijn pathologie. Te veel wasbeurten met de isotone zeewaterspray zorgt ervoor dat het slijm nog meer uitdroogt en je in een vicieuze cirkel terechtkomt.

De neusolie kon de harmonie herstellen en mijn ademhaling kalmeren. Ik heb veel minder last van een geïrriteerde neus en heb minder neuskorsten.

Ik kan Capsinol niet genoeg bedanken voor het creëren van al deze heilzame formules: de originele formule en vooral de neusolie die me dagelijks waardevolle hulp biedt!

Sinds ik Capsinol heb ontdekt heb ik meer levenscomfort gekregen.

Met vriendelijke groet, hartelijk dank!

Jean Pierre