Verzenden van de Capsinol bestelling

Binnen Nederland

Alle bestellingen die op een werkdag vóór 15.30 uur zijn gedaan en betaald, worden dezelfde dag via PostNL verzonden. Bestellingen in het weekend worden dus op maandag verstuurd.

Over het algemeen komt de bestellingen binnen Nederland de volgende dag. Helaas duurt het soms ook langer voordat de bestelling aankomt. We verzoeken u vriendelijk, om in dat geval, even een paar dagen te wachten. Over het algemeen komen de pakketjes allemaal netjes aan.

De bestelling past door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn voor levering.

Tarieven
Binnen Nederland betaald u € 2,20 aan verzendkosten voor 1 of 2 flesjes. Vanaf 3 flesjes gratis verzending.


Buiten Nederland

Alle bestellingen die op een werkdag vóór 15.30 uur zijn gedaan en betaald, worden dezelfde dag via PostNL vanuit Nederland verzonden. Bestellingen in het weekend worden dus op maandag verstuurd.

Hoe lang de post er over doet, verschilt sterk. Het hangt met name af van het land van bestemming is onze ervaring. Gemiddelden zijn wat lastig te geven, maar toch een poging:

België > 3 tot 7 werkdagen
Duitsland > 4 – 8 werkdagen
Frankrijk > 6 – 11 werkdagen
Overigen binnen Europa > 4 – 11 werkdagen
Buiten Europa > 10 – 15 werkdagen

De bestelling past door een standaard brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn voor levering.

Tarieven:

– Buiten Nederland binnen Europa: € 2,95 per bestelling*
– Buiten Europa:  € 3,75 per bestelling*

* Let op uitzonderingen:
We hanteren een apart tarief voor zogenaamde risico landen. Het gaat dan om landen in Afrika, Zuid-Amerika, maar bijvoorbeeld ook Rusland en Griekenland. Dit zijn landen waar de bestellingen vaak niet aankomen, waardoor wij genoodzaakt zijn om deze aangetekend te versturen. De verzendkosten zijn daardoor een stuk hoger.
– Risico landen: € 17,50 per bestelling