Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Zo lang ik me kan herinneren loop ik te tobben met  een neus die te pas en te onpas dicht gaat zitten. Het is geen allergie maar een reactie op temperatuurwisseling, vocht, inspanning en nog zo wat (chronische verkoudheid). Met als gevolg van alle gesnotter vaak voorhoofdsholteontsteking en als het tegenzat dichte oren en een middenoorontsteking.

Van de KNO arts kreeg ik o.a. Flixonase en later Avamys voorgeschreven, die op den duur dagelijks moest worden ingenomen. En als ik er een tijdje mee stopte had ik al snel weer last van gesnotter enz. enz.
Het vervelende idee dat ik de rest van m’n leven dit medicijn met corticosteroïden zou moeten nemen, deed me naar alternatieven zoeken: acapunctuur, een Chinese arts en bio resonantie. Dit hielp allemaal tijdelijk.


Pepers tegen verstopte neuzen

Op een zeker moment herinnerde ik me een opmerking van lang geleden van een vriend die vertelde over de ontdekking van rode pepers als middel tegen verstopte neuzen. En na wat gegoogle kwam ik op de site van Capsinol terecht. En heb een flesje Capsinol Origineel besteld om te proberen.

Dit is bijzonder goed bevallen.

Eerste keer Capsinol
De eerste maal dat ik het gebruikte, de Capsinol Origineel dus, viel me erg mee: het prikte wel maar goed te doen. Inmiddels ben ik er helemaal aan gewend en vind ik het prettig in gebruik.

De klachten namen vanaf het begin merkbaar af. En nu, na anderhalf jaar, is alles veel ‘rustiger’ geworden, heb ik geen voorhoofdsholte- en oorontstekingen meer gehad en is die neus behoorlijk open.
Ik gebruik al lang geen Avamys meer, Capsinol daarentegen meestal dagelijks en/of wanneer het nodig is.

Ik ben er zeer gelukkig mee. 

Froukje