Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Onlangs is in de LINDA een interessant artikel gepubliceerd over een baanbrekende behandeling voor chronische neusklachten. Het gaat over Jara, een redacteur bij LINDA.meiden, die jarenlang worstelde met neusklachten en uiteindelijk een behandeling onderging met capsaïcine, het hete bestanddeel van Spaanse pepers.

Jara’s verhaal: Hoe capsaïcine haar neusklachten voorgoed heeft verlicht

Jara’s verhaal begint met haar constante verkoudheid en allergieën. Ze bezocht verschillende artsen en probeerde verschillende medicijnen, maar niets leek echt te helpen. Uiteindelijk kwam ze bij een KNO-arts terecht die haar een ziekenhuis behandeling met capsaïcine voorstelde. Dit verbaasde haar in eerste instantie, omdat ze capsaïcine eerder met iets homeopathisch associeerde dan met een medische behandeling.

De behandeling die Jara onderging in het ziekenhuis, is bekend als een capsaïcine behandeling. Jara kreeg in het ziekenhuis meerdere (hoge) dosissen capsaïcine toegediend. Na enkele weken is Jara van haar klachten af, waar ze jarenlang mee worstelde. Lees hier het volledige verhaal van Jara in de Linda. 

Maar het is niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te gaan.

Capsinol: Een effectief alternatief voor ziekenhuisbehandeling met capsaïcine

De capsaïcine behandeling die Jara gehad heeft in het ziekenhuis, is vergelijkbaar met de behandeling met Capsinol. Capsinol neusspray bevat namelijk ook capsaïcine, het hete bestanddeel van rode peper, waardoor de gevoeligheid van het neusslijmvlies afneemt. Alleen is Capsinol een stuk milder, waardoor je het goed thuis kan toepassen. Het blijft natuurlijk wel ‘peper in je neus’, het kan de eerste paar keer even prikkelen, maar het gevoel went snel.

De neussprays van Capsinol bieden een veilige en effectieve manier om (chronisch) verstopte neuzen, loopneuzen en hoofdpijn te verlichten. Het effect van capsaïcine wordt door verschillende wetenschappelijke studies onderbouwd en bovendien is het gebruik van capsaïcine in de traditionele geneeskunde al eeuwenlang bekend en wordt het wereldwijd erkend. 

Wat maakt Capsinol zo uniek?

Onze neusspray is volledig natuurlijk en is vrij van bijwerkingen die vaak gepaard gaan met conventionele medicijnen. En steeds meer mensen zijn op zoek naar natuurlijke alternatieven, die effectief werken voor hun gezondheidsproblemen, en we zijn er trots op aan deze behoefte te voldoen.

De capsaïcine in onze producten werkt lokaal op het neusslijmvlies en helpt de gevoeligheid te verminderen, waardoor je vrijer kunt ademen en je klachten kunt verminderen. 

Ervaar de kracht van Capsinol

Net als Jara in het artikel hebben al meer dan duizenden mensen baat gehad bij de behandeling met capsaïcine. Door te kiezen voor Capsinol, kun je op een natuurlijke en effectieve manier verlichting vinden voor je neusklachten. Onze producten zijn geschikt voor langdurig gebruik en hebben geen bijwerkingen, waardoor ze een veilige keuze zijn voor dagelijks gebruik.

We begrijpen dat neusklachten een negatieve invloed kunnen hebben op je dagelijks leven, of het nu gaat om hinder tijdens het werk, verstoring van je slaap of belemmering van je algehele welzijn. Met Capsinol kun je deze klachten structureel aanpakken en weer vrij ademen. Onze producten zijn ontwikkeld met jouw welzijn in gedachten en bieden een natuurlijke en bewezen oplossing voor jouw neusklachten.

Lees meer over onze producten!