Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Hoe een probleem van een verstopte neus werd aangepakt door Henk.

Henk, 64 jaar. Ik ben ontzettend blij dat ik Capsinol heb ontdekt. Door Capsinol krijg ik eindelijk weer lucht in mijn hoofd en ga ik na jaren weer zonder hoofdpijn door het leven!

Al jaren last van een verstopte neus

Al jaren heb ik last van een verstopte neus en bijna altijd zitten mijn holtes helemaal verstopt. Daarbij heb ik heel veel last van hoofdpijn en voel mij totaal niet fit. Ik ben al vaak naar de huisarts geweest en altijd hoorde ik weer hetzelfde verhaal; stomen, stomen, stomen. De afgelopen jaren heb ik ook veel de nutty pot gebruikt. Dit hielp wel wat maar, mijn klachten bleven. Ook heb ik al een aantal keren een scan van mijn holtes gehad en werd dan altijd zonder oplossing weer naar huis gestuurd.

Natuurlijke neusspray op basis van rode peper

Via mijn dochter hoorde ik over Capsinol. Zij vertelde mij dat ze hele positieve ervaringen had gehoord en dat het een natuurlijke neusspray op basis van rode pepers is. Ik ben eerst begonnen met de milde variant. Ik vroeg mij af of het niet heel erg pittig zou zijn, want als ik rode peper eet dan zweet ik altijd heel erg.

3x per dag drie spray’s luchtte behoorlijk op

Het advies was om 3x per dag drie spray’s in de neus te doen. De eerste keer was het toch wel even schrikken, maar de keren daarna begon ik al snel te wennen aan de sterkte van de pepers. Na een paar dagen merkte ik al dat ik meer lucht kreeg in mijn hoofd. Het rechter neusgat ging open, maar het linker toen nog niet. Door het gebruik kwam er heel veel oude snot uit mijn neus. Dit hield een paar weken aan en dat luchtte behoorlijk op!

Advies gebruik sterkere variant

Nadat ik het eerste flesje leeg had, kreeg ik het advies om de sterkere variant te proberen, omdat het wel duidelijk was dat de mildere variant werkte. Ik merkte al snel dat de Capsinol Strong nog beter zijn werk deed en dat mijn verstopte neus en holtes nog beter werden aangepakt en daarmee beter aanvoelden.

Al met al ben ik dus erg blij dat ik Capsinol ontdekt heb en ben ik tevreden met de verbetering van mijn klachten.
Dank jullie wel!

Groeten,
Henk