Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Eerste ervaring met Capsinol neusspray – Monique heeft het gefilmd

Monique stuurde ons onderstaande mail met een filmpje van haar eerste ervaring met Capsinol neusspray. Dus echt de eerste keer dat zij Capsinol gebruikt. We willen deze graag delen. Het geeft een goed beeld van hoe de peper in de neus in het begin wordt ervaren. 🙂

De ervaring van Monique

Ik zag net dat jullie op zoek zijn naar filmpjes en toevallig heb ik vandaag mijn allereerste gebruik met Capsinol gefilmd.

Al vanaf mijn jeugd heb ik bijholte-ellende zoals ik het zelf noem. Nooit echte ontstekingen, maar wel alle klachten die erbij horen. Het is hoe dan ook een overgevoeligheidsreactie waarbij mijn slijmvliezen opzwellen en ik ook lichtgevoelig aan mijn ogen ben. De pijn die daarbij hoort is allesbehalve prettig. Je leert er mee leven. Ik ben al geopereerd aan mijn holtes maar ook dat heeft geen oplossing gebracht. Anti-histamine soms. Paracetamol vaak niet. En het vreemde is, is dat ik meestal vrij kan ademen en geen xylometazoline nodig heb, terwijl de huisarts en kno dat wel promoten. Ik spoel wel heel trouw al jaren iedere dag mijn sinussen met de rhino horn.

En nu is het weer zover. Ineens opgewollen slijmvliezen, lichtgevoelig. Ik loop hele dagen met een zonnebril op. Of kom zelfs de deur en bed niet uit omdat ik liever achter de gordijnen blijf. Dat klinkt dramatischer dan het is hoor. Zoals gezegd, ik ben eraan gewend. Ineens herinnerde ik me een tip van een vriendin voor Capsinol. Ik heb het meteen gekocht en toen ik het binnenkreeg vandaag direct geprobeerd. Daar is dit filmpje van. Ik durf nog niet te zeggen of het gaat helpen maar ik hoop er enorm op. Wat zou dat mijn leven verrijken!

Ik hou jullie op de hoogte.
Monique

Dus wordt vervolgd….