Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Gaby verteld over hoe het gebruik van Capsinol haar van de neussprayverslaving heeft afgehoplen.

Gabry: Zes tot zeven jaar geleden kreeg ik een ontzettende neusverkoudheid wat niet over wilde gaan. Enorme bijholteontsteking, voorhoofdsholteontsteking en benauwdheid. Dat was mijn eerste kennismaking met xylometazoline..dat hielp goed! Mijn neus ging open en ik was om…voor de komende zeven jaar dan, maar dat wist ik toen nog niet. Ik was me niet bewust dat dit zou leiden tot een neussprayverslaving.

Neussprayverslaafd

De bijholteontsteking wilde niet over gaan, dus ik ging door met de neusspray zelfs na antibiotica.. Vier weken later was de ergste ontsteking over, maar mijn neus ging nog steeds graag dichtzitten. Dus je raadt het al ik ging door… dat resulteerde in jarenlang gebruik. Nergens kwam ik meer zonder die neusspray. Totdat ik merkte dat ik eigenlijk geen snot meer kreeg uit m’n neus en continu een potdicht gevoel had. Inmiddels overal in m’n hoofd. Holtes dicht.. oorpijn… een vermoeiend en vol gevoel in mijn hoofd dag in dag uit. Tijdens het praten hoorde ik mezelf ‘vol’ zitten.

Bloedneus

Op een gegeven moment kwam daar de bloedneus bij.. toen was het voor mij wel klaar. Diezelfde dag nog heb ik een afspraak gemaakt met de huisarts om mijn neusspray verslaving aan te pakken. Ik kon op die vrijdag een belafspraak maken voor de maandag daarop. Toch ben ik gaan Googlen die middag en kwam bij Capsinol. Zaterdag 23-5-2020 heb ik een flesje gekocht met de gedachte – het is een natuurlijke neusspray, baat het niet dan schaadt het niet.

Eerste keer Capsinol…

De eerste ervaring was wel even slikken hoor..dat was pittig. Ik ben gelijk begonnen met de originele versie. Maar dat eerste gevoel was met een paar seconden een stuk minder. Ik tel 10 naar 0 en dan is het ergste voorbij. Na die eerste dag heb ik geen xylometazoline meer aangeraakt! Dit werkt dus! En ik ben ontzettend enthousiast hierover. Ik heb zelfs de afspraak met de huisarts geannuleerd omdat ik de eerste twee weken Capsinol de kans wilde geven zonder daar nog eens iets naast te gebruiken.

Twee tot drie keer per dag twee keer sprayen. Er komt weer snot uit mijn neus dus het lijkt op een grote schoonmaak. Ik heb meer lucht en m’n hoofd zit niet meer vol. Ik gebruik wel af en toe de Rhino Horn om alles goed schoon te spoelen.

Kleine kanttekening: na vijf tot zes dagen leek de bloedneus wat erger te worden daarom heb ik contact gehad met de klantenservice van capsinol en dit voorgelegd. Ik heb toen de milde variant besteld maar in verband met de voorraad duurde het even wat langer voordat deze binnenkwam. Intussen ben ik gewoon doorgegaan met de originele variant en de bloedneus is inmiddels gestopt. De milde variant is mijn zoon nu aan het gebruiken, met ook een positief resultaat!

Van de neussprayverslaving af!

Ik had nooit gedacht dat ik ooit van mijn neussprayverslaving en daarmee van xylometazoline af zou komen. Wel dus.. dankzij Capsinol.

Soms komt er iets voorbij dat echt doet wat het beloofd ik ben niet snel enthousiast en goedgelovig maar dit heeft mij echt goed geholpen. Hopelijk zijn er steeds meer mensen die dit ontdekken en werkt het bij diegene ook zo goed.

Gabry

Capsinol: Bedankt Gabry voor het mooie verhaal en het delen van jouw ervaring!
(De tekst is origineel van Gabry, alleen de kopjes hebben we zelf toegevoegd.)