Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Huisstofmijt allergie – Niets leek te helpen

Rutger: Niets leek te helpen tegen mijn sterke allergie voor huisstofmijt. Maar Capsinol wel! Zowel op lange termijn, als direct wanneer het nodig is. Erg fijn!

Mijn hele leven al heb ik last van sterke huisstofmijt allergie. Als ik iemand help verhuizen of het dekbed verschoon dat moet ik enorm niezen, heb ik een loopneus en kriebelen mijn neus en ogen. Vooral het overmatig en hard niezen is heel erg belastend. Het leidt tot een grieperig gevoel en kost veel energie. Nog even los van praktische bezwaren in een open kantoor omgeving.

Ik heb veel geprobeerd om deze symptomen te beperken. Allergietabletjes hielpen niet echt (en wilde ik ook liever niet continu slikken wanneer ik even niet echt veel last heb). En ook mijn huisarts had geen oplossingen. Een osteopaat heeft mij wel tips gegeven om de algehele weerstand te verhogen. En ik heb ons huis zo veel mogelijk ingericht om er zo min mogelijk last van te hebben (houten vloer, ook in de slaapkamer, speciale allergene kussenhoes, etc.).

Maar de allergie is zo sterk dat dat niet helpt als ik echt geconfronteerd word met veel mijten.

Gelukkig heeft mijn osteopaat mij geattendeerd op een chinese acupuncturist, voorheen werkzaam als arts immuno-genetica. Hij is specialist op het gebied van (natuurlijke) weerstand. Middels acupunctuur en goede voeding heeft hij mij een eind op weg geholpen. Én gewezen op Capsinol.

Wat de acupuncturist stimuleert met zijn naalden, ervaar ik ook bij het gebruik van Capsinol. Doordat mijn ogen en neus van binnenuit gaan ‘tranen’, worden deze op een natuurlijke manier gereinigd en verhoogt mijn weerstand. Dat is super! En door de scherpe peper werkt het ook erg goed om het moment wanneer ik echt last heb. De irritante kriebel lijkt dan echt weg te worden genomen. Iets wat geen enkele neusspray eerder is gelukt.

Zowel voor mijn weerstand op lange termijn, als wanneer ik echt last heb van mijn allergie, werkt Capsinol voor mij dus erg goed. Het is voor mij echt een uitkomst (en daarmee het geld ook echt waard).

In het begin was het zeker wel even wennen, en ik houd mij niet aan 3x sprayen per neusgat. Dat is voor mij echt veel te veel. Een paar keer per dag één (soms twee) keer per kant is voor mij echt genoeg. En dat werkt goed. En soms gebruik ik het een periode niet. Maar heb het altijd achter de hand.

Inmiddels heb ik zo’n 1,5 jaar later veel minder klachten. Natuurlijk moet ik weleens niezen, maar ik hoef er geen rekening mee te houden. Ik kan alles doen wat ik wil of nodig is zonder direct geconfronteerd te worden met mijn allergie. Ik heb een keer de milde formule geprobeerd, maar die heeft voor mijn gevoel minder effect.

Capsinol heeft mij enorm geholpen om de klachten van mijn allergie te verminderen en ik ben er van overtuigd dat het mij heeft geholpen in het versterken van mijn weerstand. Daarbij vind ik het heel fijn dat ik mijn lichaam niet belast met (in mijn ogen) chemische troep als allergie-pilletjes of xylometazoline.

Heel fijn. En dank!
Rutger

Toelichting op foto’s: De foto in de tekst is de echte Rutger. Hij vond het prima als de echte geïnteresseerden zijn gezicht zouden zien, maar hij hoefde niet zo nodig herkenbaar gepromoot op Facebook/Instagram. Alle begrip daarvoor 🙂 Vandaar dat er 2 verschillende foto’s zijn gebruikt (de eerste is een stockfoto).