Hoe werkt Capsinol neusspray

Capsinol is een geheel natuurlijke neusspray. Het bevat de stof capsaïcine die afkomstig is uit de rode peper. Deze stof zorg voor het pittige effect. Capsaïcine is met name effectief bij (chronische) neusklachten, zoals een chronische verkoudheid of loopneus. Dit is ook aangetoond door medisch onderzoek. Hoe kan deze stof jou helpen?

  • Capsaïcine prikkelt de neusslijmvliezen en zorgt ervoor dat deze minder slijm aanmaken. Zo kan je weer vrij ademen door de neus
  • Capsaïcine bouwt de weerstand van de neusslijmvliezen weer op. Hierdoor wordt de neus minder gevoelig voor stofjes van buitenaf
  • Capsaïcine werkt ontstekingsremmend

Het effect:

Als je voor de eerste keer Capsinol gebruikt, kan dat best een beetje pittig zijn. Misschien even schrikken maar het went wel. Veel mensen ervaren direct verlichting en kunnen snel weer vrij ademen door de neus. Maar bij sommigen kan het effect ook wat langer duren. Dan moet de neus nog wat wennen aan Capsinol. Wij raden daarom aan om de spray minimaal 2 weken te blijven gebruiken. Dit is ongeveer 1 flesje. Als je na deze periode geen verbetering ervaart dan zal Capsinol waarschijnlijk geen oplossing voor je zijn.

Elke neus is anders en reageert ook anders op peper. Soms kunnen klachten zelfs even toenemen. Op zich niet fijn maar het houdt wel in dat de neus reageert op Capsinol. In dat geval raden wij aan om het even vol te houden. Gebruik eventueel tijdelijk nog een andere neusspray in combinatie met Capsinol om de neus vrij te krijgen. Zo kan je neus wennen aan de pepers en kan je ook vrij ademen. Vervolgens kan je de normale neusspray langzaam gaan afbouwen.

Werkt het ook bij een korte verkoudheid?

Capsinol kan ook werken bij een korte verkoudheid. Al zal waarschijnlijk een neusspray op basis van xylometazoline in dit geval meestal sneller resultaat oplevert. Wij raden Capsinol dan ook met name aan bij chronische verkoudheid, loopneus of mensen die al jaren verslaafd zijn aan de normale neusspray.

We hebben al veel mensen blij gemaakt met Capsinol. Voor velen van hen gaf Capsinol eindelijk de verlichting die zij zochten.

Een paar van deze persoonlijke ervaringen mogen we met je delen >>

Kijk welke formule het beste bij jou past >>

 

Chronisch verkouden en voorhoofdsholteontsteking

Onze producten

Aanbieding!
10,99