Hoe werkt Capsinol neusspray

Capsinol neusspray bevat capsaïcine. Dit is de stof uit rode peper dat voor het hete effect zorgt. Door medisch onderzoek is aangetoond dat deze capsaïcine effectief is bij (chronische) neusklachten, zoals een chronische verkoudheid of loopneus.

Wat doet de capsaïcine?

– De capsaïcine prikkelt de neusslijmvliezen en zorgt ervoor dat deze minder slijm aanmaken. Zo kunt u weer vrij ademen door de neus
– De capsaïcine bouwt de weerstand van de neusslijmvliezen op; de neus wordt minder gevoelig voor stofjes van buitenaf
– De capsaïcine werkt ontstekingsremmend

Het effect (heb geduld):
Veel mensen ervaren direct na het gebruik van Capsinol verlichting. Zij kunnen al snel weer vrij ademen door de neus. Maar het kan ook zijn dat effect wat langer op zich laat wachten.
Houdt u het sprayen daarom ook minimaal 2 weken vol (ongeveer 1 flesje). Als er daarna geen enkele verbetering is opgetreden, dan zal deze neusspray waarschijnlijk geen oplossing voor u zijn.

Capsinol is geen wondermiddel dat voor alle neusklachten helpt. Elke neus is anders en reageert anders (of helemaal niet) op de peper. Soms kunnen de klachten zelfs eerst iets toenemen. Misschien niet wat u wenst, maar het is wel een goed teken dat uw neus op de peper reageert. Houdt u dan ook even vol. Gebruik eventueel (tijdelijk) een andere neusspray om de neus vrij te houden, totdat de peper zijn werk gaat doen.

Voor een korte verkoudheid kan Capsinol ook een oplossing bieden, vooral als u een natuurlijke neusspray wenst te gebruiken. We willen wel eerlijk zeggen dat een neusspray op basis van bijvoorbeeld xylometazoline in dit geval meestal sneller resultaat oplevert.

Houdt u er rekening mee dat de neusspray pittig is (denk aan een goede hap wasabi mayonaise). Dit gevoel went, maar kan mogelijk in het begin even schrikken zijn. De eerste ervaring met Capsinol verschilt natuurlijk per persoon.

We hebben al veel mensen blij gemaakt met Capsinol. Mensen met een chronisch verstopte neus, loopneus of mensen die al jaren verslaafd waren aan een neusspray op basis van xylometazoline. Voor velen van hen gaf Capsinol eindelijk de verlichting die zij zochten.

Een paar van deze persoonlijke ervaringen mogen we met u delen >>

Kijk welke formule het beste bij u past >>

 

Chronisch verkouden en voorhoofdsholteontsteking

Onze producten

Beoordeling 4.60 uit 5
10,60
Beoordeling 4.80 uit 5
10,60
Beoordeling 5.00 uit 5
11,45