Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Neussprayverslaafd: peper in je neus…(Deel 2)

18 Reacties

 1. Esther

  Ik gebruik de capsinol nu 5 dagen en het werkt maar een uur of 3 en dan moet ik weer opnieuw sprayen, en de capsinol werkt niet gelijk. Ik kan wel redelijk door mijn neus ademen.

  • Capsinol

   Het kan kloppen dat Capsinol niet gelijk werkt. Dat is ook bij iedereen verschillend. Als het wel helpt, maar te kort, dan is het inderdaad aan te raden om wat vaker te sprayen (en eventueel overstappen naar een sterkere formule). Maak ik in ieder geval je flesje op en kijk je daarna of je verschil merkt. De peper heeft even de tijd nodig om de weerstand van de neusslijmvliezen op te bouwen. Dit kan tot ongeveer 2 weken duren. Aangezien je neus wel op de peper reageert, zou ik je willen aanraden om nog even door te zetten. En spray liever wat vaker dan te weinig. Mogelijk heeft je neus wat meer peper nodig voor een goed resultaat.

 2. Esther

  Hallo allemaal, ik gebruik capsinol nu v een paar dagen, gisteren was de hele dag mijn neusgaten open. Vandaag niet. Weet u hoe dit komt?
  Groet, Esther.

  • Capsinol

   Hoe dat precies komt, daar kunnen we je helaas geen echt antwoord op geven. Elke neus reageert weer anders. Misschien helpt het om wat vaker te sprayen.

 3. Esther

  Hallo allemaal, ik gebruikte de neusspray meer dan 10 dagen. Nu sinds 3 dagen heb ik de milde capsinol besteld, maar die vond ik niet peper, ik heb gelijk de orginele capsinol gebruikt Doordat ik de neusspray meer dan dagen hebt gebruikt, heb ik geen snot meer in mijn neus. Ik heb een aantal keer de capsinol orginale gebruikt, maar merk er niks van, soms kan ik een klein beetje ademen door mijn neus. Ik heb ook. Ik hoop dat de recencies die ik hier lees niet nep zijn, en dat er daarvoor mensen zijn ingehuurd. Ik ga door met de capsinol.

  • Capsinol

   Hallo Esther, de recensies zijn echt allemaal echt. Het zijn echte verhalen van echte mensen. Wij staan voor open en eerlijke communicatie en huren hier geen mensen voor in. Voor de een is Capsinol echt dé oplossing en voor de ander ook helemaal niet. Eigenlijk is dat met elk medicijn het geval. Wat voor de een werkt, hoeft niet voor een ander te werken. Je geeft aan dat je geen snot meer in je neus hebt, dus er is wel iets veranderd dan toch? Het belangrijkste is om 14 dagen echt goed te sprayen, als er daarna niets is veranderd, dan heeft het waarschijnlijk geen zin om door te sprayen. Als er wel iets is veranderd, maar te weinig, spray dan wat vaker per dag zodat de dosering van de peper wat hoger is. Succes! En als er nog vragen zijn, horen we het graag.

 4. Kiki

  Ook ik ben na jaren neusspray gebruikt te hebben over gegaan op Capsinol. Bij toeval las ik hier een berichtje over en vond het wel het proberen waard. Ik ben altijd verkouden en als er dan ook nog een echt verkoudheidsvirus bijkomt is het helemaal verschrikkelijk. Het duurt weken voordat ik weer wat lucht krijg. Bijholteontsteking en voorhoofdholteontsteking zijn bijkomende problemen en maken dat genezing nog langer duurt. Ik heb werkelijk van alles geprobeerd, stomen, sprays via de huisarts, via de KNOarts, homeopathische sprays, tabletten en zelfs een neusoperatie. Niets leek te helpen of maar voor korte duur. Ik ben 3 weken geleden begonnen met Capsinol zonder verwachting. De eerste 2 weken merkte ik helemaal niets maar de derde week begon ik verschil te merken. Ik gebruikte minder van mijn dagelijkse neusspray en kreeg toch meer lucht. Vanavond een shotje Capsinol genomen en ik ga zo slapen zonder mijn neusspray mee te nemen. Voor het eerst in 15 jaar! Geen reclamestunt, ik word door niemand ingehuurd, niet betaald! Drie weken is nog maar kort maar ik heb weer hoop op een leven met lucht zonder neusspray verslaving!

 5. Franke

  Die reacties zijn zelf verzonnen. Ik gebruik al 50 jaar neussprays en het wordt helemaal niet steeds erger. Soms weken niet of hoogstens 1 keer per dag. Iemand is niet voor niets begonnen met die neusspray. Een normaal iemand houdt er na een paar dagen mee op. Als je een neusslijmvlues hebt wat op alles allergisch reageert grijp je daarna. Zelfs operaties helpen dan niet. Toch ga ik die Capsinol proberen, maar die onzinnige reacties kun je beter weglaten. Het ligt er wel erg dik bovenop

  • Capsinol

   Beste Franke,
   Leuk dat u Capsinol een kans geeft. We horen graag hoe het bevalt!
   Wat betreft de reacties, die zijn echt allemaal echt. Wij plaatsen geen nep berichten. We zijn in al onze communicatie eerlijk en open. De reacties zijn ook terug te lezen op Facebook (al is dat wel even ver naar beneden scrollen). Elke ervaring is persoonlijk en anders. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet en andersom. Helaas zijn er veel mensen die toch wat langer dan een week neusspray gebruiken. Heel goed dat u dit niet doet. De neusklachten zullen inderdaad niet toenemen wanneer u er goed mee omgaat.

 6. Maud

  Ik ben zo blij dat ik nu beide recensies gelezen heb! Want ik ben nu 3/4 weken verslaafd aan de (k) neusspray en wil er graag van af! Ik ga deze Capsinol neusspray direct bestellen en ik hoop dat het voor mij ook zal werken! Ik verwacht dat het bij mij wel sneller gaat ivm dat ik nog geen maand verslaafd ben en er dus optijd bij ben als het goed is. In ieder geval heeel erg bedankt xx

  • Capsinol

   Bedankt voor je enthousiaste reactie Maud! Leuk dat je het gaat proberen.
   We horen graag of het voor je werkt. Hoe lang of kort je aan de xylometazoline zit, maakt hierin niet uit. Het ligt echt aan je neus; of die goed en hoe snel die op de peper reageert. De ene persoon merkt direct verschil en bij de ander duurt het een aantal dagen. Succes en we zijn benieuwd hoe jouw ervaring is met Capsinol!

   • Maud

    Ik heb het inmiddels in huis. Het werkt al wel langzamerhand, maar ik moet er denk ik nog even aan wennen en het opbouwen! Is het trouwens niet erg om eventueel tussen door de xylometazoline neusspray te gebruiken als her nog niet werkt? Je moet het dan natuurlijk wel afbouwen langzaam aan. Ik hoop dat ik over een week een stuk beter resultaat zal hebben!

    • Capsinol

     Fijn dat Capsinol begint te werken. Het is geen probleem om in de opbouwfase af en toe nog met de xylometazoline neusspray te sprayen om de neus vrij te houden. Als je het inderdaad wel langzaamaan afbouwt en het gebruik van Capsinol opbouwt. Succes en we horen graag het vervolg!

     • Maud

      Nou we zijn nu bijna 1,5 maand verder! Er is heeel veel veranderd, ik ben niet meer verdlaafd aan de neusspray met xylometazoline. Ik gebruik momenteel de capsinol alleen 1x per neusgat voordat ik ga slapen en verder heb ik die ook al niet meer nodig! Ik ben nu de Capsinol ook aam het afbouwen tot ik echt niks meer nodig heb! Ik heb er veel goede hoop in dat dit me gaat lukken want kijk hoever ik al ben gekomen! Ik ben zeer tevreden en ben zo blij dat ik Capsinol heb ontdekt!

     • Capsinol

      Wat ontzettend leuk om te horen! Fijn dat je helemaal van de xylometazoline bent afgekomen door Capsinol!
      Als je het leuk vind om jouw ervaring (net als Oscar) met ons, en vooral andere neussprayverslaafden, te delen. Heel graag! 🙂

Een reactie versturen