Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Ongeveer 25 jaar geleden werd ik gediagnosticeerd met de meest pijnlijke hoofdpijn, de clusterhoofdpijn. Capsinol neusspray verzacht de pijn en de verkort de tijd van de hoofpijnen waardoor ik een normaal leven kan leiden. 

 

Bij clusterhoofpijn is de pijn werkelijk ondraaglijk, erger dan de migrainehoofdpijn. Het wordt ook wel ‘The Suicide Headache’ genoemd omdat er mensen in het verleden besloten een eind van hun leven te maken vanwege de ondragelijke pijn.

De medische molen

De medische autoriteiten kunnen geen antwoord geven waarom dit gebeurt maar weten ook niet hoe de pijn te stoppen. Er zijn wel verschillende producten die ze gebruiken zoals bv; Sumatriptan-injectie, Zolmitriptan-neusspray of een reeks zeer sterke pijnstillers. Geen van deze producten hielp mij om de clusteraanvallen te verlichten. De clucterhoofdpijn komt te snel opzetten en de reactie van bovenstaande ‘pijnstillers’ is te traag. 

Bijwerkingen

Helaas hebben al deze medicijnen aanzienlijke negatieve bijwerkingen op de gezondheid, met name de nieren en de lever. Voor sommige mensen is zuurstoftherapie nuttig (6 tot 7 liter zuivere medische zuurstof per minuut inademen). Dit is buitengewoon onhandig daar je overal je zuurstoftank mee naartoe dient te slepen voor het geval je een clusterpijnaanval krijgt.

Hoofdpijn verlichting met capsaïcine

Op het moment dat ik in de VS woonde leed ik aan mijn clusterhoofdpijn. Na zoveel verschillende medicijnen te hebben geprobeerd kwam ik in aanraking met het product Sinus Plumber Migraine Hoofdpijnverlichting Neusspray met capsaïcine en cafeïne. Ik kon niet geloven hoe goed het werkte. Het werkte snel en verzachten de pijn. Bovendien is het 100% natuurlijk en heeft het voor zover ik weet geen negatieve bijwerkingen. Van wat ik begreep, biedt het een snelle verlichting van hoofdpijn door de pijnreceptoren en zenuwvezels te onderbreken die ontstekingen veroorzaken in het hele trigeminusgebied.

Lees ook onze blog; Capsinol tegen migraine

Capsinol Extra Strong neusspay

Momenteel woon ik in Polen en ging ik op zoek naar een vergelijkbaar veilig product. Neusspray van zeer goede kwaliteit en dat snel en effectief zou zijn.
Capsinol Extra Strong Neusspray was precies wat ik zocht. Effectief, veilig, snelwerkend 100% natuurlijk.

Is Capsinol neusspray een remedie voor clusterhoofdpijn? Nee, dat is het niet, maar het is absoluut een erg handig, veilig, goedkoop product van uitstekende kwaliteit dat zeer nuttig is bij het verzachten van de vreselijke pijn elke keer dat het wordt gebruikt, althans in mijn persoonlijke ervaring. Ik ben erg blij dat dit product beschikbaar is en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die lijdt aan clusterhoofdpijn en waarschijnlijk ook aan migraine. Dit product helpt me een normaal leven te leiden en dingen te doen die ik graag doe, zoals oude motorfietsen berijden 🙂

Bedankt.
Zbigniew John Hanula

 

Wil jij het een keer proberen?

Ervaar de kracht van Capsinol neusspray! Onze natuurlijke formule versterkt en verzorgt het neusslijmvlies, zodat je het langdurig kunt gebruiken. Zeg gedag tegen verstopte holtes en geniet van een langdurig gevoel van vrij ademen. Ben je klaar voor verlichting? Bestel nu en adem weer vrij!