Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Louisa – Al langere tijd – eigenlijk al jaren – had ik last van opgezette neusslijmvliezen die het ademen minder makkelijk maakten. Ook waren er altijd ontstekingen achter in de neusholten. Ik ben professioneel zangeres en daarom was het heel lastig dat achter in de neus, bij de keel altijd een ophoping van taai slijm zat. Hierdoor was niet alleen het ademen maar ook het zingen moeilijker. Er zat iets wat er niet hoorde, dat was duidelijk! Ik probeerde steeds het vuil weg te krijgen wat geen leuke geluiden gaf!

Knorren
Neus ophalen en via keel weg proberen te knorren. De ontstekingen en het vuil gaven mij “een vol gevoel” in mijn hoofd, een beetje hoofdpijn zelfs. Ik had al van alles geprobeerd maar zonder veel resultaten. Met eucalyptus stomen, verschillende neussprays. Ik had zelfs een neusdouche waarmee ik het vuil probeerde weg te spoelen met zout water.

Mijn zusje die klachten had over ademhaling en longen, kreeg een jaar geleden van de specialist Capsinol voorgeschreven en had prachtige resultaten. Zij vertelde mij erover omdat zij wist wat mijn klachten waren. Ik ben op internet gaan zoeken en heb het verhaal over Capsinol gelezen. Daarop heb onmiddellijk een flesje besteld.
Meteen maar de originele versie! Ja, die prikt wel even in je neus, maar het resultaat was er heel snel!

Capsinol
In het begin spoot ik 3 keer per dag Capsinol in mijn neus. Het slijm verdween en – door de ontstekingen die er ook waren – ook de korsten! Een heerlijke gewaarwording om weer vrij te kunnen ademen. En zeker niet onbelangrijk: zingen ging opeens ook veel makkelijker! De resonantieruimtes waren weer open en de stem kon weer klinken! Oh, wat was ik blij! Na één week was het in orde. Geen geknor meer, de holtes waren open en er zat geen ongewenst slijm meer! Ja, ook mijn huisgenoten waren blij natuurlijk! Dat ophalen van de neus was echt geen fijn geluid! Ik bleef nog een paar weken Capsinol gebruiken, maar een beetje minder, 2 keer en dan 1 keer per dag. Daarna en paar keer in de week. En na een maand liet ik het weg want er waren geen klachten meer.

Na een maand of drie te zijn gestopt heb ik weer een flesje besteld, de klachten kwamen in veel mindere mate terug en ik wil het nu vóór zijn dat het weer zo erg wordt! Nu neem ik even 1 of 2 keer per dag Capsinol en ben nog altijd even tevreden als bij de eerste ervaring.

Zangers en zangeressen
Ik denk dat heel veel zangers baat zouden hebben bij Capsinol. Het is een prachtig middel om bij verkoudheid en allergische klachten te gebruiken en de slijmvliezen te laten slinken. Hierdoor de stem ook beter te kunnen laten klinken. Capsinol verdient een veel grotere bekendheid! Het is een geweldig goed middel om klachten aan de slijmvliezen van de neus en keel te bestrijden. Wat ben ik blij dat ik het heb ontdekt! 

Ook mijn broer, die met klachten naar de longarts gaat, heb ik verteld over Capsinol. En ook hij is heel blij met het middel. Zijn klachten zijn veel minder sinds hij Capsinol gebruikt! 

Ik beveel het iedereen die klachten heeft aan de neusslijmvliezen aan!