Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Niezen

Laurence: Ik heb een chronische (idiopathische) verkoudheid. Wanneer een man met sterke aftershave langs mij loopt, begin ik gelijk te niezen. Niet één keer maar meerdere keren achter elkaar. Mijn neus is voor alles ontzettend gevoelig. Een vervelende geur of bepaalde temperatuurverschillen zorgen al voor een niesbui. Loop ik een warme winkel in? Dan begin ik ook met niezen en daar blijft het niet bij. Mijn neus zit helemaal vol en doordat alles heel erg gevoelig is, stroomt het er ook gelijk uit. 

Gevoelige neus

Ik ben bij de KNO-arts geweest voor onderzoek, maar daar is helaas niks bruikbaars uitgekomen. De arts kon niets speciaal zien en ik ging naar huis met de boodschap: “je hebt gewoon een erg gevoelige neus”. Al moet ik wel zeggen dat deze uitslag al ruim 20 jaar geleden is. Hierdoor ben ik zelf gaan zoeken naar een andere oplossing. Via een KNO-website kwam ik op Capsinol terecht. Het sprak mij erg aan en wie niet waagt wie niet wint, toch? Ik begon met de milde versie van Capsinol, met het idee dat iets spicy in je neus waarschijnlijk niet gaat helpen. 

Capsinol milde Formule gaf de oplossing

Nu gebruik ik al langere tijd de mildere versie van Capsinol en het sloeg eigenlijk direct aan. Ik merkte meteen dat ik veel minder nies. Eén spray met het flesje helpt gelijk om mijn neus te kalmeren. Wat natuurlijk ideaal is met mijn overgevoelige neus. Wanneer ik merk dat het nodig is dan spray ik in elk neusgat een spray. Dit doe ik ongeveer een keer per dag, maar dit hangt wel af van hoe m’n neus zich voelt op dat moment. Soms spray ik 2 á 3 dagen helemaal niet en de andere week elke dag wel een keer.

Na mijn lange zoektocht naar een goede oplossing ben ik dus bij Capsinol beland. Ik raad dit iedereen aan!

Groetjes,
Laurence