Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Sinds 2006 heb ik ademhalingsproblemen en een allergische aandoening waarvoor ik het hele jaar antihistamine medicijnen neem.

Covid

Eind 2020 kreeg ik voor de eerst keer Covid. Daardoor was ik erg moe, en het veroorzaakte nog meer ademhalingsproblemen. Sindsdien ben ik ‘gecategoriseerd’ als een langdurig Covid-geval, omdat mijn ademhalingsvermogen niet volledig is hersteld. Ik kom daarom ook bij een longarts, die mij in de gaten houdt.

Afgelopen jaar heb ik nog twee keer Covid gehad. Toen ook weer gepaard met verkoudheid en ademhalingsproblemen. In die tijd ben ik begonnen met een Ventoline en Seretide behandeling en gebruikte ik ook Allergodil (neusspray). Helaas hebben deze medicijnen mijn ademhaling niet echt verbeterd.

Capsinol Original

Sinds 2006 praat ik met een verstopte neus, al die tijd is dit er niet beter op geworden. September dit jaar ben ik overgestapt op Capsinol Originele formule. In het begin is het wel even wennen aan het tintelende gevoel van de peper. Maar nu gaat het geweldig!

Capsinol Neusolie

In november onderging ik een cauterisatie; de bloedvaatjes in mijn neus zijn dichtgebrand door een KNO-arts, op aanbeveling van mijn longarts. Dus kon ik Capsinol tijdens het genezingsproces niet gebruiken, maar in plaats daarvan gebruikte ik Capsinol Neusolie. Vorige week ben ik weer begonnen met Capsinol. Het effect is onmiddellijk en effectief en het tintelen in mijn neus is nu nog maar zeer licht. Mijn neus is sindsdien niet meer verstopt, en ik kan beter ademhalen!

Lola, 35 jaar oud