Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Michaël:  Al jarenlang heb ik last van een verstopte neus en aanhoudende hoofdpijn doordat ik afwijkingen heb aan het tussenschot van mijn neus. Ik wilde hier niet aan worden geopereerd, dus ik heb van alles geprobeerd om van mijn klachten af te komen. Ik gebruikte een aantal keer per week Dexa Rhino spray, Nasonex en Vasocedine. Dit hielp allemaal tijdelijk, maar de klachten hielden aan en ik had last van bijwerkingen. 

Op een dag vertelde een van mijn collega’s over Capsinol. Hij had namelijk mijn verzameling neussprays op mijn bureau zien liggen. Ik ging naar de website en plaatste mijn eerste bestelling: de Capsinol Milde formule. Het flesje werd snel geleverd en ik vond de verpakking mooi. Mijn dochtertje is nu zelfs een capsinol-verpakking verzamelaar geworden.

Toen ik Capsinol voor het eerst gebruikte dacht ik “Woow!”. Mijn neus ging binnen enkele seconden open door het sterke effect. Na een aantal dagen waren mijn klachten een stuk minder. Het werkte even goed als de vertrouwde neussprays, maar dan een stuk langer en ik had geen last van bijwerkingen. Ook mijn hoofdpijn verdween binnen enkele dagen.

Ik besloot de spray twee keer per dag te gaan gebruiken om te kijken of de verstopping in mijn neus weg zou blijven. Vanaf mijn eerste bestelling een half jaar geleden, tot en met nu heb ik geen last meer gehad van een verstopte neus. De binnenkant van mijn neus is gezond, ik bloed niet meer en mijn niesaanvallen (afkomstig van mijn allergie voor huisstofmijt) zijn zelfs verminderd.

Op mijn nachtkastje staan nu twee neussprays: de Originele en de Milde formule. De krachtige gebruik ik alleen als ik het echt nodig heb. Ik heb geen last van bijwerkingen, dus voorlopig blijf ik het zo gebruiken. Als de winter voorbij is, ga ik proberen te stoppen. In ieder geval heeft mijn neus in jaren geen betere winter gehad dan deze.

Op mijn aanraden gebruikt mijn vader de neusspray nu ook!

Michaël