Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Trees: Na jaren van omzwervingen, zeker 3 á 4 keer per jaar, langs stoombadjes, paracetamol, honderden zakdoekjes, neusspray’s, uren in bed liggend met zware hoofdpijn, als gevolg van voorhoofdsholteontsteking en ontsteking van de bijholtes waardoor ik regelmatig moest verzuimen van mijn werk, en menig antibiotica kuur, ontdekte ik via het internet Capsinol neusspray. Het leek mij direct wel wat, omdat ik met regelmaat erg veel klachten had en hierdoor ook van mijn werk wel eens moest verzuimen.

Wel was het schrikken de eerste paar keer, omdat het de rode originele formule was, en de milde nog niet bestond. Het gierde na de eerste keer tot aan mijn “hersenpan”, maar direct na enkele seconden zakte dit weer af. Ik gebruik het al een aantal jaren, dus hoe het precies de eerste keren ging kan ik me niet herinneren.

Ook de klachten, die meestal na een paar dagen over gingen ben je dan snel weer vergeten als het een succes blijkt te zijn.

De laatste jaren heb ik geen antibioticakuur meer gehad en zolang ik nu Capsinol gebruik ook geen hoofdpijn, voorhoofd – en of bijholteontsteking meer gehad. Ook heb ik niet meer vanwege klachten die ik vroeger had niet meer hoeven te verzuimen van mijn werk.

Mocht ik aanvoelen dat ik weer klachten krijg, dan gebruik ik het ongeveer 2 á 3 dagen met resultaat, daarna kan ik er meestal weer een aantal weken zonder. Af en toe bestel ik weer een flesje, nu wel de milde formule, die is voor mij afdoende.

Ik ben er zeer tevreden over, want hoe die “drukkende” hoofdpijnen (voorhoofd en de holtes) waren en het algeheel het ziekzijn voelen, herken ik niet meer bij mij.