Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Mylene: Sinds 10 jaar heb ik last van idiopatische rhinitis (chronisch verkouden). Dit begon rond mijn 30ste, ik kreeg opeens erg last van heftige verkoudheid. Omdat ik daarvoor nooit last had van verkoudheid, dacht ik dat het iets met de luchtwegen te maken had, of dat het een bepaalde allergie zou zijn. Ik ben naar de dokter gegaan en na alle huid- en bloedtesten die ik heb gedaan, kwam daar helaas niks uit. Elke test was negatief. 

Nog geen diagnose

Doordat ik met dit onderzoek nog steeds niet verder kwam met wat het nou zou kunnen zijn, ben ik verder gaan kijken. Ik kwam ergens een artikel tegen over dat zuivelproducten mogelijk de oorzaak konden zijn en ik maakte daar elke dag wel gebruik van. Dus nadat ik dit artikel had gelezen ben ik gestopt met het kopen en gebruiken van zuivelproducten. Maar ondanks dat kwam er nog steeds geen verbetering…

Eindelijk een diagnose, idiopatische rhinitis 

Ik ben toen begonnen met antihistamine, een medicijn tegen allergische reacties. Maar dit sloeg niet aan en daarom verdubbelde ik de doses op bepaalde dagen. Toen ik hoorde dat het eigenlijk heel erg slecht voor je was als je zoiets verdubbelde (of verdriedubbelde) en zelfs slecht zou kunnen aflopen, ben ik daar direct mee gestopt. Ik heb toen verschillende allergologen en KNO-artsen geraadpleegd die uiteindelijk idiopatische rhinitis (chronische verkoudheid) hebben vastgesteld. Dit is een neusvliesslijmontsteking. Helaas konden zij verder niks voor mij betekenen en was ik ten einde raad. De boodschap: ‘We kunnen niets voor je doen’, was ik allesbehalve blij mee. Hierdoor werd de stress, die ik al had, nog meer verhoogd en daardoor werd de ontsteking alleen maar erger.

Inmiddels een diagnose maar hoe nu verder 

Ik testte, zonder succes, een homeopathisch middel en vervolgens een osteopatisch middel die me wel een kleine verlichting gaf. Helaas begon ik daarna weer van vooraf aan. Toen ik bij een artikel kwam over dat capsaïcine een positieve werking heeft op het zenuwstelsel ben ik op deze term gaan zoeken. Hierdoor kwam ik op de website van Capsinol terecht en na de verhalen die ik had gelezen op hun website was ik erg enthousiast.

Capsinol bracht de oplossing 

Ik had de originele en de milde versie besteld en ik begon met de milde. Uiteindelijk ben ik wel snel overgestapt naar de originele versie, want dat voelde toch wat prettiger in de neus. Na het een tijdje gebruikt te hebben stond ik perplex! Ik was niet meer chronisch verkouden. Wanneer ik nu merk dat ik moet niezen pak ik snel Capsinol erbij en spray ik een keer. Voordat ik dit middel gebruikte was het onmogelijk om te stoppen met niezen en nu na een spray in beide neusgaten merk ik direct verschil. Ik stop nu eigenlijk heel snel met niezen en ik ben niet meer continue zo moe als voorheen. Dat niezen put je namelijk ontzettend uit heb ik gemerkt.

Capsinol hou ik altijd bij de hand en het gaat overal mee naar toe, want ik wil me niet weer zo voelen als voordat ik Capsinol ontdekt had. Het is een natuurlijk product en zonder bijwerkingen. Ik ben tevreden en ik raad het iedereen aan!

Groeten,
Mylene