Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Capsinol biedt natuurlijke kracht in de vorm van neussprays met capsaïcine, wat een unieke oplossing biedt voor mensen met chronische neusklachten. De bevindingen van Dr. Van Rijswijk onderstrepen wat Capsinol al lange tijd promoot: de natuurlijke kracht van capsaïcine kan effectief zijn bij de behandeling van IR.

Peperkracht tegen Idiopathische Rinitis: Een doorbraak met Capsinol

In de wereld van natuurlijke gezondheidszorg is er een spannende ontwikkeling op het gebied van neus gezondheid. De recente bevindingen van KNO-arts J.B. van Rijswijk over het gebruik van capsaïcine, het actieve bestanddeel van rode peper, in de behandeling van idiopathische rinitis (IR) zijn bijzonder relevant voor onze gebruikers van Capsinol neusspray.

Capsinol: Natuurlijke Kracht

De  natuurlijke neussprays met capsaïcine van Capsinol, bieden een unieke oplossing voor mensen met chronische neusklachten. De resultaten van de studie bevestigen wat Capsinol al lang promoot: de natuurlijke kracht van capsaïcine kan effectief zijn bij de behandeling van IR.

Capsinol Natuurlijk Neusspray

Veiligheid en Effectiviteit van Capsaïcine

De studie van Dr. Van Rijswijk toonde aan dat meerdere toedieningen van capsaïcine via een neusspray op één dag een snelle en langdurige verlichting kunnen bieden. Deze resultaten ondersteunen de veiligheid en effectiviteit van Capsinol’s benadering in het gebruik van capsaïcine voor neusklachten.

Conclusie

Deze doorbraak in de behandeling van IR met capsaïcine is een voorbeeld van hoe natuurlijke ingrediënten een krachtige rol kunnen spelen in de gezondheidszorg. Bij Capsinol zijn we trots op het benutten van de natuurlijke kracht van capsaïcine in onze neussprays. Deze studie bevestigt de potentie en effectiviteit van onze benadering, waarbij we natuur en wetenschap combineren voor betere neusgezondheid.

 

Literatuur referenties

Rijswijk JB van. Capsaicin in Idiopathic Rhinitis. A Hot Topic. [Proefschrift] Rotterdam: Erasmus Universiteit Rotterdam.
Sachs APE, et al. NHG-Standaard Allergische en niet-allergische rhinitis. Huisarts Wet 2006; 49: 254-265.
RePub, Erasmus University Repository: Capsaicin in Idiopathic Rhinitis A Hot Topic (eur.nl)

Lees meer over onze producten!

Milde Formule HomePage Originele Formule HomePage HooiKoorts HomePage ExtraStrong HomePage