Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Tegen een kennis vertelde ik ooit dat een zeer hete, tranen veroorzakende, Chinese maaltijd mij tijdelijke verlichting geeft op mijn klachten. Hij tipte mij en zei: “Probeer Capsinol eens. Je kunt het op internet vinden.”

Ik bezocht de beste KNO-allergoloog omdat pollenallergieën een ernstige invloed hadden op mijn sinussen. Toen ik thuiskwam, zocht ik Capsinol op. Dus het blijkt een pittige maaltijd te zijn die je in je neus stopt, maar dan zonder de noedels.

30 jaar zoeken naar het juiste middel

In de afgelopen 30 jaar heb ik zo ongeveer alles heb geprobeerd wat beschikbaar is. Dag in dat uit gebruikte ik een steroïdespray samen met te veel antihistaminica. Ik heb verschillende neussprays geprobeerd, maar geen daarvan heeft geholpen. Ook een Desensibilisatiebehandeling heeft niet echt veel voor mij gedaan.

Capsinol blijkt een Gamechanger te zijn

Capsinol blijkt een gamechanger te zijn, omdat het echt werkt. Het biedt aanzienlijke verlichting. Het werkt langer dan de steroïdespray en zonder de negatieve bijwerkingen. Ja, er is een lichte schok van de chilipeper die je neus binnengaat, maar dat verdwijnt snel. Ik vind de verlichting de eventuele lichte ongemakken zeker waard. Het is zeker de moeite waard om te proberen en ik raad het ten zeerste aan.

Lees ook onze blog; Capsinol tegen Migraine

Capsinol op lijst 

Ik ben verbaasd dat Capsinol niet op de lijst staat van officiële medicijnen die worden gedekt door de gezondheidsdienst of verzekering. Het lijkt beter te werken dan al het andere.

Groet, Rob V. – Noord-Ierland