Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Bianca: Zo’n tien jaar geleden had ik last van een neusverkoudheid en ik kocht een flesje neusspray, xylometazoline, een naam die ik amper kon uitspreken. De verkoopster wees me op de gebruiksaanwijzing en niet langer dan acht dagen te gebruiken. Ik zei nog dat ik eigenlijk na die acht dagen wel een keer beter zou willen zijn en dus niet meer nodig was.

Ik knapte niet op en kocht nog zo’n flesje. In de loop der jaren had ik overal van die flesjes staan, 1 op het nachtkastje, 1 in mijn jaszak, 1 in mijn tas, kortom ik ging de deur niet uit zonder dat flesje! Gebruikte het dagelijks en al jaren, ik ging zelfs elke week naar verschillende drogisten en apotheken, maar op een gegeven moment vroeg de drogist zelfs of ik niet een beetje verslaafd was geworden aan die spray. Ook had ik van de huisarts al verschillende andere sprays gehad om te proberen van de xylometazoline af te komen, de naam die ik inmiddels moeiteloos opnoem maar alles zonder resultaat.

Een vriendin wees mij twee maanden geleden op een bericht op facebook, ze zei, moet je lezen Bianca je kan er echt afkomen van je verslaving.
Ik was erg sceptisch maar ach baat het niet dan schaadt het niet dacht ik. Ik bestelde een flesje Capsinol de milde vorm! 

Snelle levering dus snel uitproberen, de tranen schoten in mijn ogen na de eerste sprays te proberen.

Ik wilde doorzetten en proberen van de xylometazoline af te komen. De eerste drie dagen had ik de xylametazoline erbij gebruikt maar na die drie dagen niet meer.

Na een maand heb ook de Capsinol afgebouwd en nu ga ik zonder neusspray naar buiten, alleen in de huiskamer staat een flesje Capsinol en die gebruik ik om de dag à twee dagen een keer per dag. Zodra ik denk neusspray nodig te hebben pak ik de Capsinol. Soms weer met tranen in de ogen van de pepers maar ik ben zo blij hoever ik gekomen ben, ik kan met recht zeggen dat ik van mijn neusspray verslaving af ben.

Superbedankt Capsinol.