Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

** Aanmelden voor deze actie is helaas niet meer mogelijk, de deelnemers zijn al geselecteerd **

Benieuwd hoe het gaat? Meld je dan aan voor de Facebook groep: Stop neussprayverslaving

—————————————————————————-

Ben jij verslaafd aan neusspray? En wil je daar vanaf?

Is stoppen met neusspray jouw goede voornemen voor 2018? Wij willen je daar graag bij helpen.
Helemaal gratis! We verwachten alleen jouw inzet en betrokkenheid.

We zoeken 30 gemotiveerde mensen die echt heel graag van hun neussprayverslaving af willen. Iedereen die mee doet met deze actie ontvangt een gratis flesje Capsinol neusspray naar keuze om de test mee te starten. 

Hoe doe je mee?
* Meld je aan via het formulier (het e-mailadres gebruiken we uitsluitend om je te informeren over deze campagne)
* Schrijf via een reactie (onderaan) op deze pagina waarom je wilt meedoen

Aangemeld en dan?
Wij maken een selectie van de aanmeldingen. Wanneer je bent geselecteerd, ontvang je een informatiemail met een korte enquête (3 min). Na invullen van de enquête sturen we je een flesje Capsinol naar keuze op. Na een periode van 2 tot 3 weken Capsinol gebruik, horen we graag wat het resultaat is. Daar zullen we nog een korte enquête voor opsturen (ongeveer 5 minuten). Wanneer je niet bent geselecteerd, ontvang je daarvan ook bericht.

Resultaten
Wij zullen de resultaten van alle deelnemers begin februari delen via onze site en social media.

Dus ga jij de uitdaging aan?

Let wel op: door je aan te melden, geef je ons toestemming de resultaten via onze site en social media te delen. We zullen hierbij hooguit gebruik namen van een voornaam, zonder verdere persoonlijke gegevens vrij te geven.
Belangrijk: Weet dat Capsinol een neusspray is op basis van rode peper. Geheel natuurlijk en zonder verslavend effect, maar wel pittig! Weet dus waar je aan begint!

Facebook groep: Stop neussprayverslaving

We hebben een speciale Facebook-groep opgericht om tips en ervaringen met elkaar uit de wisselen. En om elkaar te motiveren. Het gaat in deze groep om jullie en niet om Capsinol. We zullen jullie ook zeker niet lastig vallen met reclame. Wel gaan we ons best doen alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Iedereen is welkom; ook als je (nog) niet helemaal klaar bent om te stoppen. Of als je niet bent ingeloot voor de test. Meld je vrijblijvend aan voor deze Facebook groep: Stop neussprayverslaving

Wil jij van je verslaving af, maar niet met Capsinol neusspray?

Lees dan ook onze andere ‘doe-het-zelf’ tips: Tips – Hoe kom je af van je neussprayverslaving

Vind je het leuk om samen met ons mee te doen met deze uitdaging, alleen dan op je eigen manier? Dus via een van de genoemde doe-het-zelf-methodes, en zonder onze neusspray? Stuur ons dan graag een e-mail: info@capsinol.nl

We nemen je namelijk heel graag mee in de test! Op die manier kunnen wij de resultaten goed vergelijken en ook met iedereen kunnen delen.