Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

STOP neussprayverslaving

** Aanmelden voor deze actie is helaas niet meer mogelijk, de deelnemers zijn al geselecteerd **

Benieuwd hoe het gaat? Meld je dan aan voor de Facebook groep: Stop neussprayverslaving

—————————————————————————-

Ben jij verslaafd aan neusspray? En wil je daar vanaf?

Is stoppen met neusspray jouw goede voornemen voor 2018? Wij willen je daar graag bij helpen.
Helemaal gratis! We verwachten alleen jouw inzet en betrokkenheid.

We zoeken 30 gemotiveerde mensen die echt heel graag van hun neussprayverslaving af willen. Iedereen die mee doet met deze actie ontvangt een gratis flesje Capsinol neusspray naar keuze om de test mee te starten. 

Hoe doe je mee?
* Meld je aan via het formulier (het e-mailadres gebruiken we uitsluitend om je te informeren over deze campagne)
* Schrijf via een reactie (onderaan) op deze pagina waarom je wilt meedoen

Aangemeld en dan?
Wij maken een selectie van de aanmeldingen. Wanneer je bent geselecteerd, ontvang je een informatiemail met een korte enquête (3 min). Na invullen van de enquête sturen we je een flesje Capsinol naar keuze op. Na een periode van 2 tot 3 weken Capsinol gebruik, horen we graag wat het resultaat is. Daar zullen we nog een korte enquête voor opsturen (ongeveer 5 minuten). Wanneer je niet bent geselecteerd, ontvang je daarvan ook bericht.

Resultaten
Wij zullen de resultaten van alle deelnemers begin februari delen via onze site en social media.

Dus ga jij de uitdaging aan?

Let wel op: door je aan te melden, geef je ons toestemming de resultaten via onze site en social media te delen. We zullen hierbij hooguit gebruik namen van een voornaam, zonder verdere persoonlijke gegevens vrij te geven.
Belangrijk: Weet dat Capsinol een neusspray is op basis van rode peper. Geheel natuurlijk en zonder verslavend effect, maar wel pittig! Weet dus waar je aan begint!

Facebook groep: Stop neussprayverslaving

We hebben een speciale Facebook-groep opgericht om tips en ervaringen met elkaar uit de wisselen. En om elkaar te motiveren. Het gaat in deze groep om jullie en niet om Capsinol. We zullen jullie ook zeker niet lastig vallen met reclame. Wel gaan we ons best doen alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Iedereen is welkom; ook als je (nog) niet helemaal klaar bent om te stoppen. Of als je niet bent ingeloot voor de test. Meld je vrijblijvend aan voor deze Facebook groep: Stop neussprayverslaving

Wil jij van je verslaving af, maar niet met Capsinol neusspray?

Lees dan ook onze andere ‘doe-het-zelf’ tips: Tips – Hoe kom je af van je neussprayverslaving

Vind je het leuk om samen met ons mee te doen met deze uitdaging, alleen dan op je eigen manier? Dus via een van de genoemde doe-het-zelf-methodes, en zonder onze neusspray? Stuur ons dan graag een e-mail: info@capsinol.nl

We nemen je namelijk heel graag mee in de test! Op die manier kunnen wij de resultaten goed vergelijken en ook met iedereen kunnen delen.

 

39 Reacties

 1. Ger Velthuis

  Ik gebruik elke dag Otrivin Menthol spay, dus ja ik ben verslaafd eraan. Echter zonder gebruik van deze spray kan ik helaas niet slapen. Na een dag lang in de bouw gewerkt te hebben, in de gezonde -koude- buitenlucht, slaat mijn neus bij thuiskomst steevast dicht. Slapen gaat dus alleen na gebruik van de spray.
  Komt nog bij dat ik gek ben op capsicum dus een spray met behoorlijk wat pit is voor mij een uitdaging die ik maar wat graag aan ga!

  • Capsinol

   Dank je wel voor reactie. We hebben alleen de testers al geselecteerd, dus het is helaas niet meer mogelijk om mee te doen. Ik wil je wel € 2,- introductiekorting aanbieden wanneer je via onze site bestelt. Gebruik hiervoor actiecode: Goed voornemen (geldig t/m 31 jan 2018)

 2. N

  Na 25 jaar chronische verkoudheid lijkt jullie neusspray voor mij dè oplossing!
  Eindelijk lees ik iets waarin ik vertrouwen heb dat het voor mij gaat werken en ik van mijn verkoudheidklachten af kan komen (een halvering van mijn klachten zou al mooi genoeg zijn hoor…)

 3. joyce

  al 21 jaar verslaafd aan neusspray. zodra mijn neus verstopt raakt grijp ik er naar. soms wel 3x per dag. nu toen ik hoorde dat de neusspray duurder gaat worden in 2018 meteen 4 potjes ingeslagen helemaal niet goed. ik wil er vanaf en ik hoop dat capsinol me van mijn chronische verstopte neus afhelpt.

 4. Harrold

  Ik zou me graag willen aanmelden om gratis te mogen meetesten of het product wil aanslaan. Ik ben namelijk al meer dan 7 jaar groot verbruiker van neusspray alleen op die manier kan ik mijn neus openhouden.het flesje staat nog wel op het nachtkastje omdat ik niet zonder kan .ik zou graag jullie product gratis willen testen en als het werkt zal ik het ook zeer hard aanbevelen bij vele mensen .

 5. Ini

  Het lijkt mij wel wat! Zou mooi zijn als ik mijn corticoïdneusspray kan vervangen voor deze. Na jaren lang ‘met ademnood’ rondgelopen te hebben ging er een wereld voor me open toen ik met die spray begon, wat een verademing!en wat kon ik altijd slecht ademhalen..
  Dus zonder zie ik niet zo 1 2 3 voor me, maar als de Capsinol de corticoïdspray kan vervangen ben ik om! ..liever geen medicatie nl. Dat is toch beter. Ik ben nu al enthousiast!

 6. Linda

  Hier iemand die al 18 jaar kampt met het probleem. Geen lucht krijgen is zó vervelend… dat kun je er niet ‘bij hebben’ als je al veel te doen hebt. Dit jaar heb ik me voorgenomen om de eerste maanden van 2018 echt even rust te nemen. Eén van de goede voornemens is dus inderdaad afkicken van die hardnekkige verslaving. Hopelijk van Capsinol me erbij helpen. Aangezien ik ruimschoots tijd heb, kan ik dus prima verslag doen van de resultaten

 7. Janine

  Al jaren verslaafd aan neusspray! Zonder neusspray niet meer kunnen slapen al verschillende onderzoeken gehad omdat ik altijd verkouden ben en dat heeft me tot een operatie gebracht maar nu kan ik nog steeds niet zonder neusspray en ik wil er zo graag af!!

 8. Sabrina

  Al jaren verslaafd aan neusspray. Lijkt me heerlijk om weer eens rustig de deur uit te kunnen zonder eerst 10x te checken of de neusspray wel mee is. Maar ik moet zeggen dat het mij ook doodeng lijkt om iets in mijn neus te spuiten met rode peper er in…..weet niet of ik het vrijwillig zou kopen 😉

 9. Laurence

  Beste mensen,

  Opeens kom je erachter: Je denkt erover na om even naar de drogist te gaan en 3/4 flesjes neusspray in te slaan, want anders kom je nergens meer aan toe. Tot een collega je attent maakt dat er mensen zijn die er ‘verslaafd’ aan kunnen raken. Op een dergelijk moment houd je dan een spiegel voor en ja, ik ben er waarschijnlijk ook een van.

  Hopelijk vanaf nu niet meer!

 10. R.

  Ik heb ook last van neusspray verslaving. Precies zoals vele het hier omschrijven. Elke keer in paniek in de nacht als ik geen lucht krijg. Overal liggen flesjes neusspray. Het is zelfs zo erg dat ik flesjes in elkaar over giet zodat ik toch nog neusspray heb. Zelf raak ik er serieus vermoeid door. De hele dag ben je er eigenlijk mee bezig. Ik hoop dat door capsinol ik nu eindelijk rust kan krijgen.

 11. Karina

  Ik zou graag meedoen omdat ik merk dat ik last krijg van bijwerkingen door het langdurig gebruik van neusspray met xylometazoline. Ik wil heel graag van de bijwerkingen én van mijn verstopte neus af!

 12. Whitney

  Al van 2012 verslaaft aan otrivin menthol, als ik deze niet gebruik zit mijn neus dicht en gaat ook niet open zonder. Hier door raak ik in paniek en gebruik ik de neusspray maar weer helaas. Hopelijk kom ik er met deze wel vanaf!

 13. Sabiene

  Het is toch erg dat anderen doorhebben dat ik het gewoon te vaak gebruik. Waar heb ik geen flesje neusspray liggen? Nergens. Altijd iets bij de hand want stel je toch eens voor dat je het nodig hebt. Het is een verslaving. Je weet dat het niet goed is en toch blijf je gebruiken. Ik wil wel eens zien of ik zonder in paniek te raken naar een leeg flesje kan kijken.

 14. Brenda Put

  Sinds ik een traumatische ervaring heb gehad door bijna gestikt te zijn,
  Heb ik last van Paniekaanvallen.
  En zodra ik denk dat ik geen lucht heb, denk ik dat ik stik.
  Sinds die tijd neem ik 4 tot 5x per dag neusspray.
  Ik raak al in paniek als mijn flesje bijna leeg is en ik heb nog geen nieuwe gehaald.
  Dus echt een probleem waar ik heel graag vanaf wil.
  Zou FANTASTISCH zijn als jullie mij daarbij kunnen helpen.
  Liefs Brenda

 15. Ellen

  Sinds mijn 12 de jaar al verslaafd aan neusdruppels, dat is nu (slik) 40 jaar! Gebruik het 1 x per dag voor ik ga slapen maar niet overdag. Heb nu constant een, ‘verkouden’ neus. Ik hoop écht dat door Capsinol mijn lichamelijke maar ook geestelijke verslaving over gaat… Dat zou een overwinning zijn!!! Het lijkt een wondermiddel!

 16. Julia

  In mijn omgeving kent iedereen mij als neusspray-verslaafde. Wanneer ik vergeten ben mijn neusspray mee te nemen, dan zorg ik er wel voor dat ik langs de drogist ga om er eentje te halen. Ik probeer regelmatig te stoppen, en dat lukt eigenlijk nooit echt. Zodra ik wil slapen, zit mijn neus helemaal verstopt, dit blijft mij wakker houden. Pas na een spraytje kan ik weer slapen.
  Ik hoop heel erg dat dit middel mij kan helpen om van mijn verslaving af te komen, want ik ben chronisch verkouden doordat ik zoveel neusspray gebruik..

 17. Ine

  Helaas ben ik reeds sinds mijn 18de ( ben nu 62) verslaafd aan neusspray, dit kwam doordat ik vaak brochitus en kaak- en voorhoofdsholte ontstekingen had. Gemiddeld kreeg ik 4 á 5 keer per jaar antibiotica, de laatste jaren met prednison erbij. Probeer het de laatste jaren te gebruiken als beide neusgaten dichtzitten, zolang er eentje open is en ik nog kan ademen door mijn ene neusgat, gebruik ik zo min mogelijk. Maar zonder neusspray in huis te hebben voel ik mij niet gelukkig. Heb dan ook standaard 6 flesjes in huis. Wil er graag vanaf maar weet niet hoe. Misschien met capsinol? Zou het graag proberen.

 18. Sanne

  Ik ben nu al 2 jaar verslaafd en ik word er gek van. Zelfs als ik uitga moet ik een flesje mee sleuren!

 19. Juliet

  Nou het wordt tijd! Ik ben sinds mijn 14e (ik ben nu 27) verslaagd aan neusspray! Echt het is gewoon verschrikkelijk. Als ik dan ging logeren bij vriendinnen, en ik was hem vergeten. Belde ik echt mijn moeder op. Ik heb er overal eentje. In mijn tas. Naast mijn bed. Bij de keuken. Zodra ik voel dat het uitwerkt, hop 2 spraytjes. Iedereen in mijn omgeving weet het ook en noemt mij ook echt een neusspray junkie. Zo erg! Het is zelfs zo erg dat het gewoon gelukt is om te stoppen met roken. Netjes voor mijn zwangerschap. Maar die neusspray lukt gewoon niet! Ik wordt zo naar als ik niet door mijn neus kan ruiken. Ik slaap ook gewoon niet als ik geen neusspray heb. Helaas is dit een paar keer gebeurd en wat een verschikking! Echt van de dokter tot elke keer 1 neusgat. Ik heb alles geprobeerd! Echt hopelijk mag ik dit testen, en kom ik er vanaf. Want het is gewoon klaar.

 20. Natasja

  Ik zou heel graag zoder neusspray willen kunnen slapen. Dit lukt echter al jaren echt niet. Probeer het wel eens maar met een dichte neus slapen lukt me niet en dan pak ik toch weer de neusspray. Ik hoop dat Capsinol mij daar vanaf kan helpen en ik weer lekker kan slapen zonder gebruik van neusspray

 21. Nathalie

  Ik wil. Graag van mijn verslaving af omdat ik graag een kindje zou willen. Dan moet ik eerst Stoppen met de neusspray voor de gezondheid van mijn kind.

 22. Joyce van Niele

  Ik doe graag mee! Ik ben al zoveel jaren verslaafd aan neusspray. Ik wil er heel graag vanaf! Heb een paar keer geprobeerd om ervanaf te komen maar tot nu toe werkt niks. Ik hoor zoveel goeie dingen over capsinol dat ik het zelf ook wil gaan proberen!

 23. Mariska H

  Ook hier al zeker 15 jaar een neusspray verslaving. Begon met een verkoudheid en nu gebruik ik het dagelijks, ik kan zelfs niet slapen als ik het niet gebruikt heb. Ik ben nu 25 en ik hoop dat ik niet nog 15 jaar verslaafd aan neusspray blijf..

 24. Myrte

  Ik doe ontzettend graag mee!!
  Ik ben nu 27 jaar en zit al 12 jaar aan volwassen neusspray,
  Heel veel pogingen gedaan om er af te komen maar helaas lukt het me niet,
  Ik gebruik een flesje in de week, en als ik verkouden ben dan gebruik ik 3 flesjes in de week,
  Ik zou er echt heel erg graag vanaf willen, maar krijg het al ontzettend benauwd als ik voel dat mijn neus maar een beetje dicht ga zitten en dan gebruik ik het al,
  Ik heb vorig jaar ook een keer capsinol geprobeerd maar toen is het me helaas niet gelukt, ik denk dat mijn neusslijmvliezen zo zijn aangetast dat de peper echt te heftig was, man, wat deed dat ongelooflijk pijn! En na twee bevallingen ben ik best wel wat gewend;)
  Toch wil ik het nog een keer gaan proberen met de capsinol vanwege de goede verhalen van mensen die er wel vanaf zijn gekomen,
  Ik hoop ook heel erg dat ik mee mag gaan doen, en dat ik in 2018 eindelijk na 12 jaar kan zeggen dat ik van de neusspray ben verlost!!!!!!!!!

 25. Leonie

  Ik wil heel graag meedoen om van mijn neussprayverslaving af te komen. Ik kan niet slapen zonder neusspray te gebruiken en zorg dat ik altijd voldoende in huis heb. De afgelopen 6 jaar heb ik geen een keer overgeslagen want dan kan ik echt niet slapen. Hopelijk lukt t hiermee om ervan af te komen want heb het gevoel alsof me neus altijd verstopt zit ook overdag.

 26. Els

  Ik wil heel graag meedoen om van mijn neussprayverslaving af te komen…ben al zeker wel 10 jaar verslaafd en gewoon stoppen lukt me niet omdat ik echt geen oog dichtdoe met een dichte neus!

 27. Leon

  Ik wil graag meedoen ben al meer dan 10 jaar verslaafd aan neusspray 2 a 3 flesjes in de week. Ik ben een nieuw leven begonnen door 50 kg af te vallen en 5x in de week te sporten. Dus dat gaat super nu nog van de neusspray af. Als ik hem niet gebruik krijg ik het benauwd met als gevolg dat ik soms hyperventilatie krijg. Gelukkig is dat laatste veel minder door het vele sporten en goede conditie

 28. Claudia

  Ook ik ben helaas al heel lang verslaafd aan die rotzooi! Ik schaam me dood maar stoppen lukt niet. Zou super fijn zijn als het doormiddel van capsinol wel zou lukken!

 29. Esther

  Toen ik 14 jaar geleden ziek was op onze huwelijksdag schreef dr huisarts mij onder andere de neusspray voor.
  Met de bekende waarschuwing natuurlijk.
  Helaas heb ik mij er niet aan gehouden en zit nu aan de neusspray vast …
  Ik gebruik het stiekem, want ik schaam mij ervoor.
  Helemaal doordat zoveel mensen mij ervoor waarschuwen.
  Ik zou dus heel graag mee willen doen om eindelijk van mijn verslaving af te komen!

 30. Esther

  Ik ben al 14 jaar verslaafd aan neusspraysinds de geboorte van mijn zoon. Sinds 2 maand van mijn andere verslaving roken af en mijn goede voornemen is om ook van de neusspray af te zijn.

 31. Laura

  Ik wil heel graag meedoen omdat ik al jaren aan de neusspray zit en in paniek raak als ik het niet oo, geen goed voorbeels voor mijn kinderen ook.

 32. Daphne

  Ik zou graag een flesje willen uitproberen. Ik ben alweer een tijd verslaafd aan de neusspray en het begint echt vervelend te worden. Moet overal een flesje hebben en ondertussen loopt dat qua geld de spuigaten uit. Ben daarin ook geen goed voorbeeld voor mijn kids.

 33. Romy

  Ik zou heel graag mee willen doen. Gebruik al jaren die slechte neussprays omdat dat de enige zijn tot nu toe waarmee m’n neus open gaat als deze verstopt zit. Ik merk alleen jammer genoeg dat ik er niet vanaf kom en mijn slijmvliezen zo geïrriteerd zijn dat ze steeds weer om meer vragen en het onderhand echt chronisch is. Ik hoop dat capsinol mij hier vanaf kan helpen!! Heb er al veel over zitten lezen.

 34. Greetje

  Ben helaas al bijna 15 jaar verslaafd aan de neusspray voor volwassenen.
  Ik zou er zo graag van af willen komen.

 35. Gaby

  Hoi,
  Ik zou heel graag mee willen doen! Nu 3 jaar al verslaafd aan neusspray en ik kom er maar niet vanaf. Ik word letterlijk gek als mn neus zo dicht zit. Zou er zo graag vanaf willen!

  Gr Gaby

 36. Karlijn

  Ik zou er graag zonder willen kunnen…Ik ga weer ff snufje nemen…

 37. Lianne

  Lijkt me wel wat om na tig jaren alleen de neus “open” te krijgen met foute neusspray, iets te ontdekken wat me helpt een open neus te krijgen. Elke dag zwemles geven in het water maakt me intussen een flinke verslaafde aan neusspray

 38. Shauni Rozema

  Ik ben al sinds mijn 15e verslaafd aan neusspray. Iedereen waarschuwde mij altijd wel maar ik geloofde het niet. Pas na 2 jaar durfde ik toe te geven dat ik serieus verslaafd ben. Ik heb meerdere malen geprobeerd om hiermee te stoppen maar helaas val ik altijd terug in mijn neusspray gebruik. Ik schaam mij hier best erg voor, ik ga zelfs langs verschillende winkels om neusspray te kopen. Ik hoop dat capsinol mij kan helpen om hier vanaf te komen!

Een reactie versturen