Vanaf 3 flesjes gratis verzending NL

Voor 16.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

voorhoofdsholteontsteking capsinol

Wat is voorhoofdsholteontsteking?

In totaal heeft een mens acht bijholten, waarvan de voorhoofdsholten er twee zijn. Wanneer alle acht de bijholten ontstoken raken, is er sprake van een bijholteontsteking. Dit wordt ook wel Sinusitis genoemd. Als alleen de voorhoofdsholten ontsteken dan wordt dit Sinusitis Frontalis genoemd.

Hoe wordt een voorhoofdsholteontsteking veroorzaakt?

Een voorhoofdsholteontsteking wordt vooral veroorzaakt door een verkoudheid. Bij een verkoudheid komt er veel slijm vrij wat een verstopte neus kan veroorzaken. Maar teveel slijm kan ook richting de bijholten gaan. Hierin zitten veel verschillende bacteriën. Een teveel aan bacteriën kan een ontsteking veroorzaken. De pijn die ontstaat bij een voorhoofdsholteontsteking wordt veroorzaakt door de druk die het slijm op de holtes uitoefent. Daarnaast kan een heftige versie van hooikoorts ook een voorhoofdsholteontsteking veroorzaken.

Kenmerken van voorhoofdsholteontsteking

Doordat een voorhoofdsholteontsteking wordt veroorzaakt door een verkoudheid, krijg je ook eerst alle symptomen van een verkoudheid. Je kunt  denken aan:

  • Een verstopte neus of loopneus
  • Een zere keel
  • Hoofdpijn
  • Niezen
  • Traanogen

Denk eraan dat een voorhoofdsholteontsteking besmettelijk is. De bacteriën in het slijm kunnen met niezen of hoesten op anderen overgebracht worden. Met mogelijk een verkoudheid als gevolg. De kans dat het ook daadwerkelijk een voorhoofdsholteontsteking wordt, is gelukkig minder groot.

Oplossing tegen een (chronische) voorhoofdsholteontsteking

Wanneer je last heeft van een voorhoofdsholteontsteking staat druk in de neus en voorhoofdsholten. Dit veroorzaakt een scherpe hoofdpijn, kaakpijn en je voelt je waarschijnlijk ook ziek. Tegen deze pijn kan je prima paracetamol innemen. Het is daarnaast erg belangrijk om de druk in de holten te verminderen. Om dit te verminderen moet het slijm dat vast zit, afgevoerd worden. Stomen kan daarbij helpen.

Bij chronische voorhoofdsholteklachten kan Capsinol uitkomst bieden. De hete peper in Capsinol neusspray, zorgt ervoor dat de neusslijmvliezen gaan opruimen. Het maakt vocht aan waardoor het slijm loskomt. Daarnaast zorgt de peper ervoor dat de neus weer een normale hoeveelheid slijm gaat produceren, waardoor de neus en holtes weer vrijkomen.

Let op!

Capsinol neusspray is een pittige neusspray. Het kan even wennen zijn wanneer u de neusspray voor het eerst gebruikt. Capsinol werkt niet hetzelfde als een standaard neusspray. Het kan een aantal dagen tot twee weken duren voordat je echt het verschil gaat ervaren. Gebruik de neusspray in de tussentijd wel regelmatig zodat de peper echt de kans krijgt het goed werk te doen.

Capsinol heeft al veel mensen van hun chronische voorhoofdsholteontstekingen afgeholpen of sterk verminderd. Maar we willen ook eerlijk zijn; niet elke neus reageert op de peper. Als je na twee weken geen enkel verschil merkt, dan zal Capsinol waarschijnlijk geen oplossing voor je zijn. Ga je Capsinol proberen, geef het echt even de kans. Volg de gebruikersinstructies goed op voor het beste resultaat.