Verzendkosten 2,95 euro in NL

Voor 16.00 uur besteld, op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Wie weet helpt mijn ervaring andere mensen die last hebben van erge hooikoorts, daarom deel ik deze graag met jullie.

Ik ben 77 jaar en heb eigenlijk nooit in mijn leven echt last van hooikoorts gehad, sommige jaren een beetje, en eenmaal eerder erger maar dit jaar 2022 sloeg echt alles.

Ik had geen maatregelen, een kuur of zo van tevoren genomen omdat ik dit niet verwachtte na de vorige zomer waar ik prima gezond doorheen rolde en van het leven genoot met wandelingen in de natuur.

 Hoe groot was de schrik toen ik me eind mei realiseerde dat ik me wel eens half ziek kon voelen door de hooikoorts, graspollenallergie.

Dus bij de bekende drogisterijen tabletjes en Prevalin neusspray gekocht.

Maar het hielp niets.

Vooral in de middagen en nachten was ik gewoon grieperig en heet in mijn gezicht en met een gespannen en vaak trillend lichaam maar geen koorts, slapeloze nachten, de wanhoop nabij en heb mijn huisarts geraadpleegd.

Zij schreef me sterkere tabletten, desloratadine voor en als neusspray mometason waar corticosteroïden in zitten die ontstekingsremmend werken moeten.

Het hielp, maar onvoldoende en na enkele weken mocht ik de dosis verdubbelen.

 

Hier was ik niet blij mee want ik heb de oogziekte glaucoom, waardoor ik al aan één oog gezichtsuitval heb door te hoge oogboldruk.

En corticosteroïden mocht ik maar kortdurende gebruiken omdat die de oogdruk ook kunnen verhogen.

Omdat de hooikoorts toch het ergste inwerkte op mijn neus ben ik gaan zoeken op internet naar mogelijk andere oplossingen hiervoor die ik ook vaker mag gebruiken en niet schadelijk zijn voor mijn ogen.

Zo kwam ik toevalligerwijze op de website van Capsinol terecht waar ik een nieuw middel van hen vond tegen…Hooikoorts.

En met niet alleen maar de symptomen onderdrukkende middelen die ik van de huisarts kreeg, maar met versterkende middelen voor het al aangedane en soms bloedende neusslijmvlies. Het zou de oorzaak aanpakken.

Meteen besteld en direct gaan gebruiken, afwachtend of de mooie beloftes waar zouden zijn.

En jazeker, vanaf het begin al knapte mijn neus op, was weer open zelfs in de nacht.

(Dat is in jaren al niet zo, ik  durfde zelfs niet plat en op min linkerzij te liggen omdat dan mijn neus dicht raakte en ik het te benauwd kreeg.)

En begon ik me ook weer wat beter te voelen in maag en darmen die alleen van de stress die alles me had gegeven totaal van slag waren.

 

Nu werk ik daar nog verder aan met goede voeding en ontspanning want ik kreeg gewoon angstgevoelens voor wat de gevolgen zouden zijn, of ik niet iets anders onder de leden had, voor de volgende zomer als die ook zo droog en heet en winderig zou worden. Dat ik dan weer opgesloten in huis de dagen door zou moeten brengen.

Ik wil graag genieten van de jaren die ik nog te leven mag hebben maar op deze manier was de wanhoop me nabij.

Eén verpeste zomer, van mei tot september, dat wil ik niet nog eens meemaken.

Dus nu ik deze hooikoortsspray van Capsinol heb ga ik al met heel wat meer vertrouwen de komende zomer tegemoet.

 

Nog een heel belangrijke gebeurtenis: toen het eerste flesje leeg begon te raken heb ik een tweede besteld maar doordat er ergens iets fout moet zijn gegaan kreeg ik die niet van PostNL en heb dat toen doorgegeven aan Capsinol.

En tot mijn grote vreugde en dankbaarheid kreeg ik direct een bericht terug : we sturen je natuurlijk meteen een nieuw flesje!!!

Wanneer gebeurt dit nog tegenwoordig??

En de volgende dag was het er al.

En, raar maar waar, de dag waarop ik dit goede bericht kreeg was ook nog eens mijn verjaardag.

Beter cadeau kon ik niet krijgen want ik wil geen dag meer zonder deze spray.

 

Met deze ervaringen kan ik echt iedereen die soortgelijke problemen heeft met hooikoorts dit middel van harte aanbevelen.

 

Een dankbare Andrea