Vanaf 3 flesjes gratis verzending NL

Voor 16.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Verstopte neus (verkoudheid)

Vind Verlichting met Capsinol!

oplossing verstopte neus verkoudheid

Iedereen heeft wel eens last van een verstopte neus. Het kan af en toe gebeuren of zelfs chronisch zijn. Een verstopte neus ontstaat wanneer het slijmvlies in de neus opzwelt en er extra slijm wordt geproduceerd, waardoor de neus verstopt raakt.

Er zijn verschillende oorzaken voor een verstopte neus. Een verkoudheid is de meest voorkomende reden. Als je neus vol zit met slijm, zeg je vaak dat je verkouden bent. Maar er zijn ook andere oorzaken, zoals allergieën, hooikoorts en overgevoeligheid van het slijmvlies.

Korte verkoudheid

Bij een verkoudheid die van korte duur is, gaat het meestal vanzelf over en komt je neus weer vrij. Als je snel verlichting wilt, kun je een neusspray gebruiken op basis van xylometazoline. Dit vermindert de zwelling van het slijmvlies, waardoor je weer gemakkelijk door je neus kunt ademen. Gebruik deze neusspray echter niet langer dan 5-7 dagen. Als de verkoudheid langer aanhoudt of als je liever een natuurlijke oplossing wilt, is Capsinol een goede keuze.

Lange verkoudheid

Als de verkoudheid langer dan 7 dagen aanhoudt, stop dan met het gebruik van de xylometazoline neusspray. Langdurig gebruik kan leiden tot afhankelijkheid. In dat geval biedt Capsinol neusspray een goed alternatief. Capsinol pakt niet alleen de symptomen aan, maar heeft ook een werking op basis van zout en xylitol, waardoor het slijmvlies slinkt. Alle Capsinol-producten bevatten “peper” (Capsicum annuum tinctuur), wat een prikkelend effect in de neus geeft en de weerstand van de neus op lange termijn opbouwt.

Het is belangrijk om te weten dat het even kan duren voordat je het volledige effect van Capsinol merkt, soms wel tot 2 weken. Het kan ook voorkomen dat je neus in het begin iets meer verstopt raakt. Geef Capsinol dus voldoende tijd om te werken.

Allergie en voorhoofdsholte ontsteking

Naast de allergische neusklachten kan er ook sprake zijn van een overgevoeligheid van de slijmvliezen zonder aanwijsbare oorzaak. De neus reageert direct op stofjes van buitenaf zonder dat hier sprake is van een allergie. Door deze overgevoeligheid heeft men vaak chronische neusklachten, zoals een verstopte neus of loopneus.

Dit kan ook doorslaan naar de holtes. Hierdoor kan een voorhoofdsholteontsteking of bijholteontsteking kan ontstaan.

Vooral bij deze overgevoeligheid (in medische termen ‘idiopatische rhinitis’ genoemd), kan Capsinol neusspray echt een oplossing bieden. Hierdoor wordt de neus minder gevoelig voor stofjes en zal dus niet snel meer verstopt raken.

Resultaat op langere termijn

Als Capsinol goed werkt voor jou, hoef je het vaak lange tijd niet meer te gebruiken. Een chronisch verstopte neus is dan verleden tijd. Dit effect kan tot wel een jaar of zelfs langer aanhouden.

Hoe snel en hoe lang Capsinol werkt, verschilt per persoon. Sommige mensen ervaren langdurige verlichting, terwijl anderen het af en toe blijven gebruiken. We kunnen van tevoren niet precies voorspellen hoe het voor jou zal werken. Het is in ieder geval belangrijk om Capsinol voldoende tijd te geven. Het kan tot 2 weken duren voordat je echt resultaat merkt.

We zijn blij dat Capsinol al veel mensen heeft kunnen helpen. Mensen die jarenlang tevergeefs naar een oplossing hebben gezocht, hebben eindelijk verlichting gevonden door het gebruik van Capsinol.

Lees ook onze andere artikelen:

Klant ervaringen

Capsinol voor verbeterde ademhaling

Lola – 35 jaar
Sinds 2006 heb ik ademhalingsproblemen. Sinds ik Capsinol Original gebruik gaat het geweldig!

Capsinol Neusspray GameChanger voor mijn pollenallergie

Rob – Noord-Ierland

Capsinol is voor mij een gamechanger op het gebied van allergieverlichting.

Verlichting tegen ondraaglijk Clusterhoofdpijn

John Hanula – Polen
Capsinol neusspray verzacht de pijn en de verkort de tijd van de clusterhoofpijnen waardoor ik een normaal leven kan leiden.